4.8.2020

Vimpelin Veto

4.8.2020

Hyvinkään Tahko

2

-

0

(

10-8
,
9-4

)

Ulkopeli haparoi Vimpelissä - Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Vimpelin Veto voitti Hyvinkään Tahkon tiistai-illan väännössä lukemin 2-0 (10-8, 9-4). Aurinkoisella Saarikentällä nähtiin paljon juoksuja, kun lyöntikeli oli kohdillaan. Veto voitti kolmostilanteet lukemin 34-24.

Ensimmäinen jakso oli tasaista peliä ja molemmat joukkueet kävivät vuorottain johdossa. Vimpeli aloitti vahvasti siirtymällä 3-0 johtoon. Tahko vastasi tähän vielä vahvemmin tekemällä neljä juoksua. Jakso eteni tasaisesti, kun viimeiseen vuoropariin lähdettiin 7-7 tilanteessa. Tahko onnistui ensin juoksun teossa, kun Kaapo Kalmarin ovela kakkosjatkekumura upposi väliin. Tämä oli lopulta laiha lohtu, kun Vimpeli tuli lyömään ja Elmeri Anttila löi pallon jokeen kakkosrajasta.

Toinen jakso meni kotijoukkueelle lopulta selvin lukemin ja Tahkon peli ei lähtenyt rullaamaan. Erityisesti ulkopelissä tuli epänormaaleja ja harmittavia virheitä. Jakson komeimman suorituksen teki Vimpelin Matias Rinta-Aho, joka halkaisi kentän tyylipuhtaasti ja kiersi kunniaa.

Matsin jälkeen Tahkon Teemu Nikkanen harmitteli ulkopelin virheitä, mutta hän oli tyytyväinen sisäpeliin. Katso koko haastattelu alta.

Tahkon Superviikko jatkuu torstaina kotona, kun JymyJussit saapuvat Pihkalaan. Tervetuloa mukaan!

 

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki.

Ottelun tilastot täältä.

Tahkon kotipeleihin liput Ticketmasterista.