5.9.2020

Vimpelin Veto

5.9.2020

Hyvinkään Tahko

2

-

0

(

6-3
,
4-0

)

Saaresta tappio - Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Vimpelin Veto voitti Hyvinkään Tahkon Superpesiksen puolivälierien 1. ottelussa lukemin 2-0 (6-3, 4-0). Tahkon peliä leimasi hermostuneisuus ja Vimpeli käytti hyvinkääläisten virheet tehokkaasti hyödyksi.

Ensimmäinen jakso lähti Tahkon kannalta huonosti käyntiin. Keltaisten peliesityksistä oli huomattavissa jännitteisyyttä, kun nähtiin epänormaaleja virheitä. ViVe johti näin kahden vuoroparin jälkeen 5-2. Vimpelin Matias Rinta-Aho ja Janne Mäkelä rokotti hyvinkääläisiä jokipalloilla. Jakson loppu meni tasaisissa merkeissä ja Tahko pääsi painostamaan. Kuitenkin Vimpelin ulkopeli oli tiukkaa ja jakso päättyi loppulukemiin 6-3.

Toinen jakso meni kotijoukkueen hallinnassa. Jakson alussa Matias Rinta-Aho painoi pallon takaa läpi kahden juoksun arvoisesti. Rinta-Aho toi vielä juoksun niin peli oli 3-0. Tahko sai rakennettua tilannetta, kun takaa-ajo käynnistyi. Kuitenkin vapaat kotiutukset jäivät ponnettomiksi ja Vimpelin ulkokenttä hoiti loput haastot. Jakson loppulukemat olivat näin 4-0 ja voitto jäi Saareen.

Tahkon Riku Hokkanen harmitteli jaksojen alkuja:

"Joukkueella oli mun mielestä lataus erittäin hyvä ja lähettiin ehottomasti sillä fiiliksellä, että tänään voitetaan."

"Ensimmäisellä jaksolla oltiin hyvin mukana, mutta siinä alussa annettiin liikaa eteen. Muuten oltiinkin hyvin pelissä mukana ja saatiin tilannetta aikaan. Toinen jakso meni myös vähän samanlailla. Kaikenkaikkiaan kuitenkin ilman omia virheitä oltiin ihan hyvin pelissä mukana. Oli hyviä asioita pelissä, mut se ei sit tarpeeksi kantanu"

Hokkanen on luottavainen joukkueeseensa:

"Veto on kyllä kaadettavissa. Mahdollisuudet ja paikat siellä on kyllä katottuna."

"Huomisesta odotan tiukkaa matsia ja nyt päästään sit kotiin pelaamaan. Tullaa peliin hyvällä ilmeellä ja otetaan lopulta voitto."

Ottelusarja jatkuu huomenna Pihkalassa. Matsi alkaa klo 16:00. Tervetuloa mukaan kannustamaan Tahko voittoon! Mahdollinen kolmas peli pelataan keskiviikkona Vimpelissä.

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

Katso ottelun tilastot täältä.

Tahkon kotimatseihin liput Ticketmasterista.

Tahkon 1. palkittu - Juha Korhonen

Tahkon 2. palkittu - Riku Hokkanen