TahkoJunnuSuper 2020-02-16T22:57:37+03:00

TahkoJunnuSuper

TERVETULOA TAHKON JUNNUSUPERIIN!

——————————————–

HELPOTETTU PIENPELIMUOTO LAPSILLE

JunnuSuperilla Tahko haluaa madaltaa lasten kynnystä aloittaa harrastus ja kokea liikunnan riemua. Kaikkein tärkeimpänä seura haluaa tarjota lapsille sitä, mikä pesäpallossa on parasta: pelaamista ja yhdessä toimimista!

MITÄ?

JunnuSuper on pienpesispelimuoto 2008-2013 -syntyneille lapsille, jossa pelataan 5-7 pelaajan joukkueilla. Joukkueet ovat sekajoukkueita. Säännöt ovat JunnuSuperissa hieman helpotettuja, ja jokainen pelaaja pääsee kokeilemaan jokaista pelipaikkaa. Pelit ovat kestoltaan lyhyempiä.

Jokaisella JunnuSuperkerralla harjoitellaan aluksi monipuolisesti liikkuen ja leikkien. Harjoittelulla taataan se, että jokainen oppisi monipuolisen lajin pelitapaa sekä myös tekniikoita. Pääpaino on kuitenkin pelaamisessa, ja jokaisella kerralla pelataan.

MISSÄ JA MILLOIN?

JunnuSuper laajenee kesälle 2020 kolmelle kentälle!

 • maanantaisin Puolimatkan koulun kenttä klo 17-18.30
 • keskiviikkoisin Sveitsin hiekkakenttä klo 17-18.30
 • torstaisin Martin urheilupuiston kenttä klo 17-18.30

Toiminta alkaa maanantaina 18.5.2020. Toukokuu on ilmainen kokeilukuukausi! 19.6.-2.8. lomaillaan, ja elokuussa pelit pyörivät jälleen aina kuun viimeiseen torstaihin, 27.8., saakka.

MIKSI?

JunnuSuperin keskeisiä tavoitteita ovat tekemällä oppiminen, lasten ja seuran omien nuorten aktivoiminen sekä
hauskanpito. Pienpesiksessä joukkueen etu kuten loppuun asti voiton tavoittelu antaa tilaa
ennakkoluulottomalle yrittämiselle, kannustamiselle ja yksilöiden kehittymiselle.

Tahkon oma JunnuSuper antaa kesäksi lapsille mahdollisuuden pelata viikoittain pesistä ja opetella lajia ilman sitoutumista joukkuetoimintaan. Jos kipinä pesikseen syttyy, on syksyllä helppo siirtyä joukkueisiin avoimien harjoitusten kautta! Laajennetulla konseptilla pyrimme tuomaan matalan kynnyksen harrastemuodon lähemmäksi lapsia ja heidän kotejaan.

MITEN?

Hyvinkään Tahkon junioripäällikkö Ella Kaasinen koordinoi JunnuSuperia, ja toimii vastuuvalmentajana. Tämän lisäksi paikalla on palkattuja kesätyöntekijöitä ja vetäjiä seuran omista junioreista ja lisäksi paikalla saattaa näkyä myös paikallisia pääsarjatason pelaajia!

Lapsi tarvitsee mukaansa ainoastaan säähän sopivan vaatetuksen ja juomapullon – Tahko tarjoaa pelaajille pelivälineet. Jos lapsella kuitenkin on olemassa esimerkiksi räpylä, kypärä tai maila, sen voi tottakai ottaa mukaan.

HINTA?

 • 1 kenttä 30 €
 • 2 kenttää 45 €
 • 3 kenttää 55 €

Hinta sisältää:

 • Pesispassin (sisältää vakuutuksen ja pääsyn kesän Superpesisotteluihin veloituksetta, jos passin ostaja lataa Pesis-applikaation!)
 • Osaavat ja innostavat, koulutetut vetäjät
 • Välineet
 • Kenttävuokran
 • Kutsun seuran kauden päätös- ja palkitsemistilaisuuteen, jossa myös jokainen junnusuperilainen palkitaan osallistumisestaan!

TAHKO TARJOAA: I L M A I N E N   T O U K O K U U !

Koko toukokuun ajan lapsi voi käydä pelaamassa täysin veloituksetta JunnuSuperia!

ILMOITTAUTUMINEN?

Ilmoittaudu mukaan tästä

TURNAUKSET

Jos innokkaita pelaajia on riittävästi, Etelän Pesis järjestää myös pienpeliturnauksia! Tästä ilmoitetaan myöhemmin lisää. TahkoJunnuSuperilaisia ei ilmoiteta automaattisesti kyseisiin turnauksiin, vaan niihin kerätään erikseen halukkaat pelaajat ja joukkueet.

KAUDEN PÄÄTÖSTILAISUUS

Jokainen JunnuSuperiin osallistunut palkitaan Hyvinkään Tahkon kauden päätöstilaisuudessa!

LISÄTIETOJA

Hyvinkään Tahkon junioripäällikkö
Ella Kaasinen
0400 176 227
ella.kaasinen@hyvinkaantahko.fi

OHJAAJAT

Ohjaajina toimivat Hyvinkään Tahkon omat juniorit sekä aikuispelaajat vastuuvalmentaja Ellan kanssa.

Jos haluat vielä mukaan ohjaajaksi, ota rohkeasti yhteyttä: ella.kaasinen@hyvinkaantahko.fi, 0400 176 227