27.8.2020

Seinäjoen Jymyjussit

27.8.2020

Hyvinkään Tahko

(

1-2
,
1-2

)

Tiivistä ulkopeliä Pohjanmaalla - Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Hyvinkään Tahko voitti Seinäjoen JymyJussit puhtaasti lukemin 0-2 (1-2, 1-2). Ottelusta muodostui yllättäen vähäjuoksuinen kamppailu, kun molempien joukkueiden ulkopelit olivat vireessä.

Ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä. JymyJussit aloitti vahvasti, kun Jukka-Pekka Vainionpää löi kotijoukkueen 1-0 johtoon ensimmäisessä vuoroparissa. Tahko vastasi tähän, kun Jere Harjuvaara löi tärkeän tasoituksen. Jakso eteni tasaisesti aina viimeisen tasoittavalle, kun peli on 1-1. Tahko rakensi tilanteen kakkoskärjestä. Jokeripaitaan vaihdettu Teemu Nikkanen vaihtoi ensin takapesät täyteen ja heti perään löi painavan lyönnin koppareiden väliin. JymyJussien kakkoskoppari sai vaivoin pysäytettyä pallon, mutta tämä oli liian vähän liian myöhään ja Teemu Rouhiainen oli tuonut jo voittojuoksun. Jakso päättyi näin 1-2 lukemiin.

Toinen jakso meni myös samoissa lukemissa. Tahkon ykkösnimeksi nousi Santtu Patova, joka löi molemmat hyvinkääläisten juoksuista. Kun Tahkon ulkopeli toimi loistavasti, ei kotijoukkue päässyt enää johtoon. Tahko voitti jakson lopulta 1-2 ja näin kolme pinnaa matkaa Hyvinkäälle.

Ottelun jälkeen Tahkon Kristian Malikine oli tyytyväinen ulkopelin esityksiin ja erityisesti takatilanteen puolustamiseen. Katso koko haastattelu alta.

Tahko jatkaa pelejä sunnuntaina, kun suuntana on Tampere. Runkosarja paketoidaan ensi viikon tiistaina, kun Kankaanpään Maila saapuu Hyvinkäälle.

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

Katso ottelun tilastot täältä.

Tahkon kotimatseihin liput Ticketmasterista

Tahkon 1. palkittu - Jere Vikström

Tahkon 2. palkittu - Santtu Patova