Otteluraportti: Yksi piste mukaan Helsingistä

Lähes 3500 silmäparia pääsi todistamaan Hyvinkään Tahkon ja Sotkamon Jymyn kohtaamista aurinkoisella Telia 5G -areenalla.

Ensimmäisellä jaksolla molempien joukkueiden peli tökki. Sotkamolla kotiutukset eivät onnistuneet ja Tahkolla ongelmana oli kentällemenot ja vaihtolyönnit. Tahko onnistui ratkaisemaan ensimmäisen jakson itselleen, kun Teemu Nikkanen kotiutti Patrik Vartaman 4. vuoroparissa.

Toiselle jaksolle molemmat joukkueet olivat kuin uudesti syntyneet. Kopissa punotut juonet tepsivät ja molemmat joukkueet rakensivat tilanteita huomattavasti paremmin kuin ensimmäisellä jaksolla. Sotkamo aloitti jaksotappion jälkeen räväkästi, lyöden heti 3 juoksua. Tahko kuitenkin kavensi ottelun Nikkasen ja Mahlamäen lyömillä juoksuilla tilanteeksi 3-2. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan Sotkamo voitti toisen jakson lukemin 4-2.

Supervuoroparissa Patrik Vartama onnistui heti siirtämään Tahkon 1-0 johtoon kotiuttamalla Lauri Vierimaan. Tilanne näytti jo lupaavalta, Sotkamo kuitenkin sai valitettavasti harhaheitoilla 2 juoksua ja voitti ottelun 2-1.

Vaikka pistetili aukesi, niin tappio oli erityisen harmittava sillä 3 pistettä olisi ehdottomasti ollut otettavissa.

I-palkinto: Teemu Nikkanen

II-palkinto: Roni Wahl

Ottelun tilastot

2018-05-18T23:54:04+03:00 15.5.2018|Miehet Superpesis, Uutiset|