Otteluennakot: Tahko matkaa Oulun ja Raahen vieraaksi

Hyvinkään Tahko ottaa tulevana viikonloppuna suunnakseen Oulun sekä Raahen. Lauantaina hyvinkääläiset kohtaavat Oulun. Peli alkaa Raksilan pesäpallostadionilla klo 16:00. Sunnuntaina pelit jatkuvat Raahen vieraana, tämä ottelu alkaa klo 17:00. Jos et pääse paikalle, niin molemmat ottelut voit seurata Ruudun Fanikamerasta!

Tahko on kohdannut molemmat joukkueet Pihkalassa kertaalleen tällä kaudella. Oulu-peli päätyi Tahkon 2-0 voittoon ja Raahe-peli onnistuttiin myös kääntämään voitoksi jaksoin 2-1.

Runkosarja on nyt puolivälissä ja Oulun Lippo on jäänyt selkeästi sarjan viimeiselle sijalle. Joukkue sai kuitenkin muutama viikko sitten vahvistusta kotiutusosastolleen, kun Tahkostakin tuttu Marko Pelkonen palasi pesäpallokentille. Pelkonen on ollut hyvässä lyönnissä ja tuonut selkeästi lisää vaarallisuutta joukkueen sisäpeliin. Tahko lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta jälleen kerran vain laadukas ja tasainen esitys kelpaa, jos keltapaidat meinaavat haalia ottelusta pisteitä. Katseet kohdistuvat erityisesti ulkopeliin, jossa Oulun yllätyksellisyys täytyy huomioida ja olla hereillä ensimmäisestä lyönnistä lähtien.

Raahe lähtee otteluun kolme pistettä Tahkoa perässä. Edellinen ottelu näytti, että joukkueet ovat hyvin tasaväkisiä. Raahen selkeitä avainpelaajia ovat lukkari Topi Kosonen ja Timo Kallio. Tahko on vahvoilla, jos se pystyy saamaan nämä pelaajat kuriin, niin sisä- kuin ulkopelissä. Raahen joukkue ei välttämättä ole sarjan nopeimmasta päästä ja he ovat tottuneet käyttämään paljon kovia lyöntejä pesävaihdoissa. Tahkon täytyy pystyä vastaamaan tähän laadukkaalla räpylätyöllä ja erityisesti Patrik Vartaman sekä Lauri Vierimaan ulkopelivastuu tulee olemaan ottelussa valtava.

Tahko lähtee viikonlopun tuplapelireissuun allaan hienot voitot Kiteestä ja Seinäjoesta. Joukkueen usko omaan tekemiseen on tällä hetkellä erittäin kova ja sen täytyy myös näkyä heti huomisessa ottelussa. Ulkopelissä joukkueen teemana tulee varmasti olemaan ”turhien” räpylävirheiden minimointi ja sisäpelissä jatkettaneen samaa tuttua kaavaa, monipuolista peliä koko joukkueella!

Seuraa erityisesti näitä pelaajia:

Patrik Vartama. Parantaa otteitaan jatkuvasti. Tottunut isoon rooliin ulkopelissä, mutta viikonlopun otteluissa tämä rooli on erityisen tärkeä.

Aku Kettunen. Paljon tärkeitä onnistumisia mailan varressa, vaikka päärooli onkin ollut ulkopelaajana. Pystyykö jatkamaan hyvää virettään?

Teemu Nikkanen. Kun puhutaan joukkueen ykköslyöjästä, niin Teemun vastuuta ei voi liikaa korostaa. Pelannut vahvasti läpi kauden ja sen on jatkuttava myös viikonloppuna!

2018-07-06T12:35:20+00:00 6.7.2018|Miehet Superpesis, Uutiset|