Otteluennakko: Tahko haastaa Sotkamon Helsingissä

Tahkon pelit jatkuvat huomenna tiistaina Sotkamon Jymyä vastaan Helsingissä, Telia 5G -areenalla. Taka-Töölössä on luvassa alkukesän tapaan pesäpallo-ottelu, joka pelataan erittäin lämpimässä säässä. Areenan alusta on hidas, mutta ilmassa pallo liikkuu jälleen lujaa.

Sotkamon Jymy uudistui täksi kaudeksi merkittävästi, Jani Komulainen vaihtoi jokeripaidan ja mailan pelinjohtajan viuhkaan sekä Rautiaisen veljekset jäivät tauolle pesäpallokentiltä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että joukkue olisi heikentynyt, mutta erityisesti Rautiaisten veljesten ulkopelitaitoja ei aivan hetkessä paikata. Lisäksi Lauri Rönkkö saapui Imatralta Roope Korhosen rinnalle lyömään juoksuja jokeripaidassa ja Antti Korhonen, vaarallinen vasurilyöjä, otti paikkansa Sotkamon etukentältä.

Tahko lähtee otteluun metsästämään avauspisteitä kahden ottelun tappioputken jälkeen. Lauantaina Joensuuta vastaan Tahko pystyi pelaamaan ajoittain pesäpalloa, jolla myös Sotkamon tapaiset kärkijoukkueet voidaan haastaa. Varsinaiseen ”kumpi lyö enemmän palloa väliin” -kilpailuun Tahko ei voi tiistaina lähteä, vaan lähtökohtana täytyy jälleen olla ulkopelissä virheiden minimointi ja sisäpelissä oman pelikirjan noudattaminen. Telia 5G -areenan tavallisesta pesäpallokentästä eroavat ominaisuudet Tahkon on pystyttävä käyttämään fiksummin edukseen.

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Atte Brandt. Pystyykö jatkamaan alkukauden vahvaa lyöntipeliä myös Sotkamoa vastaan? Jälleen kultakypärä.

Teemu Nikkanen. Pelasi vahvaa sisäpeliä Joensuuta vastaan. Yksi Tahkon vaarallisimpia lyöjiä, tarvitsee kuitenkin lisää kotiutuspaikkoja.

2018-05-14T20:37:53+03:00 14.5.2018|Miehet Superpesis, Uutiset|