Otteluennakko: Kausi päätökseen Imatralla

Tahkon miesten Superpesisjoukkue päättää kautensa huomenna Etelä-Karjalassa, kun joukkue matkustaa Imatran Pallo-Veikkojen vieraaksi. Huomisessa kamppailussa ei ole varsinaisesti muuta panosta kuin lopullisen runkosarjasijoituksen parantelu. Toki molemmat joukkueet haluavat päättää kautensa voittoon.

Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset tältä kaudelta ovat olleet tasaisia. Ensimmäisestä ottelusta Tahko ryösti Ukonniemestä kolme pistettä ja toisessa ottelussa Pallo-Veikot tekivät vastaavanlaisen ryöstöretken Pihkalaan. Jos sää suosii huomenna, niin luvassa on varmasti juoksurikas ottelu, jossa molemmat joukkueet pyrkivät pelaamaan rentoa, viihdyttävää ja ennen kaikkea voittavaa pesäpalloa. Kannattaa siis vähintään seurata ottelu Ruudusta!

Imatralla on tällä hetkellä kasassa kaksi pistettä enemmän kuin Tahkolla. Puhtaalla voitolla keltapaidat varmistaisivat runkosarjan yhdeksännen sijan ja pudottaisivat Imatran sijalle 10.

Taisteluparit kauden viimeiseen kamppailuun:

Teemu Nikkanen vs. Jere Dahlström: Kummallakaan joukkueella ei ole liikaa kotiutusvoimaa ja siksi takatilanteissa katseet kääntyvätkin näiden miesten suuntaan. Dahlström siirtyi tällä kaudella kaikkien aikojen lyöjätilaston kärkeen ja Teemu Nikkasella on edelleen mahdollisuus yhden kauden kunnariennätykseen. Nähdäänkö Imatralla huomenna kaksi ennätysmiestä?

Atte Brandt vs. Ville Liukku: Joukkueiden lukkarit ovat pärjänneet mainiosti myös sisäpelissä. Molemmilla pelaajille on tärkeä vastuu erityisesti kotiutustilanteissa, kun ykköslyöjät ovat käyneet jo lyömässä. Kumpi sekoittaa vastustajan peliä paremmin?

Lauri Vierimaa vs. Juuso Lattu: Kaksi erittäin vahvan kauden pelannutta pesäpalloilijaa. Huomenna molemmille luvassa paljon ykköstilannetta. Jatkuuko Vierimaan vahva vire vaihtotilanteissa? Kumpi onnistuu paremmilla prosenteilla?

2018-08-15T10:30:33+03:00 15.8.2018|Miehet Superpesis, Uutiset|