Otteluennakko: Kauden viimeinen kotipeli

Huomenna tiistaina Tahkon miehet pelaavat kauden viimeisen kotiottelunsa Pihkalassa, kun vastaan asettuu Kankaanpään Maila. Eilisen kierroksen jälkeen molemmat joukkueet varmistivat paikkansa jatkosarjan sijoilla 2-4. ja näin ollen eivät enää voi joutua karsimaan paikasta Superpesiksessä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli pesäpalloviihdettä parhaimmillaan. Tämän supervuoropariin päätyneen ottelun sankari oli Tahkon Teemu Nikkanen, joka löi ottelussa mm. 3 kunnaria! Runkosarjassa tähän mennessä 11 kunnaria lyöneellä Teemulla onkin kaksi peliä aikaa tehdä pesäpallohistoriaa, sillä kukaan ei ole aiemmin pystynyt lyömään 12:ta kunnaria. Vimpelin Perttu Ruuska on myös samoissa kunnarilukemissa, joten jännitys tiivistyy!

Kankaanpään Mailalle ottelu on kauden viimeinen. Joukkue on tällä hetkellä tasapisteissä Tahkon kanssa ja ihan syystä, sillä kauden kulku on ollut molemmilla samantyylinen. Molemmilla on ollut nuori ja potentiaalinen joukkue, mutta tiukkoja pelejä ei ole onnistuttu kääntämään riittävän usein voitoksi. Huomenna, kun nämä kaksi tulevaisuuden joukkue kohtaavat, voidaan odottaa juoksurikasta ja värikästä pesäpalloa!

Taisteluparit otteluun:

Atte Brandt vs. Joona Lehtinen

Kahden nuoren lukkarin kohtaaminen. Parhaimmillaan pystyvät sekoittamaan vastustajan peliä erittäin mallikkaasti. Kumpi on huomenna viekkaampi?

Teemu Nikkanen vs. Petteri Kortelainen

Rooleiltaan hieman erilaiset, mutta joka tapauksessa joukkueidensa ykköstykit ja myös tehopistetilaston kärkinimet. Kumpi pystyy lyömään paremmalla prosentilla miestä kotiin?

Lauri Vierimaa vs. Teemu Rouhiainen

Joukkueidensa kärkietenijöille on iso vastuu huomenna. Ehkäpä kauden kovimpiin yllättäjiin kuuluva Rouhiainen on pelannut erittäin pirteästi, mutta niin on myös Tahkon Vierimaa. Kumpi pääsee kentälle röyhkeämmin? Kumpi kulkee pesänvälit lujempaa?

Tervetuloa nauttimaan kesän viimeistä kertaa miesten Superpesiksestä Pihkalaan!

2018-08-13T09:23:20+03:00 13.8.2018|Miehet Superpesis, Uutiset|