Otteluennakko: Hallitseva Suomenmestari Tahkon vieraaksi

Tahko kohtaa huomenna Pihkalan tiistai-illassa hallitsevan Suomenmestarin, Vimpelin Vedon. Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 18 ja Red Carpet -lyöntikilpailussa nähdään Suomen koripallomaajoukkueen luottopelaaja Sasu Salin! Hyvinkään Pontevan jäsen-/seurakortilla saat 50% alennuksen lipuista!

Vimpelin Veto lähti ennakkosuosikkina pesäpallokauteen 2018 ja on alkukaudesta vastannut odotuksiin. Kymmenen ottelua ja kymmenen voittoa kertoo joukkueen kovuudesta enemmän kuin tarpeeksi. Sami-Petteri Kivimäen ryhmä ei ole merkittävästi muuttunut edelliskaudesta. Oikeastaan ainoa muutos on se, että Tuomo Lönnmark puuttuu etukentältä hänen lopetettuaan pelaajauransa. Erityisesti Vimpelin sisäpelin vaarallisuutta korostaa se, että tehopistetilaston 15 parhaan joukkoon mahtuu peräti 5 Vimpelin pelaajaa. Joukkueen selkeimmät avainpelaajat ovat Henri Puputti, Sami Haapakoski, Mikko Kanala ja Perttu Ruuska. Ulkopelin erikoismiehiä ovat erityisesti Severi Lassila ja lukkari Janne Heimonen. Selkeitä heikkouksia joukkueessa ei ole, sillä nuoret pelaajat, kuten Olli Heikkala, ovat pystyneet suorittamaan korkealla tasolla tärkeissä rooleissa ja tärkeissä paikoissa.

Tahko lähtee otteluun hyvin samantyyppisistä lähtökohdista kuin aiemmin tällä kaudella. Takana yksi tappio, joka olisi pitänyt saada käännettyä voitoksi ja yksi voitto, jossa joukkue pelasi paikoittain huippupesäpalloa. On sanomattakin selvää, että Tahkon täytyy pystyä pelaamaan huomenna kauden paras pelinsä, jos Vimpeliltä meinaa pisteitä ryöstää. Tahkon kannalta on tärkeää, että tiivis ulkopeli saisi laitettua kapuloita Vedon ykköskärjen rattaisiin ja sisäpelissä keltapaidat pystyisivät pelaamaan monipuolista ja rohkeaa pesäpalloa.

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Teemu Nikkanen, Mikko Mahlamäki ja Atte Brandt. Asetelma on huomiselle hyvin selkeä. Pelkkä rautainen ulkopeli ei riitä Vimpelin kaatoon, vaan tämän kolmikon täytyy pelata kesän parasta sisäpeliänsä ja pystyä lyömään erittäin laadukkaitta kotiutuslyöntejä läpi ottelun.

2018-06-11T10:42:19+03:00 11.6.2018|Miehet Superpesis, Uutiset|