Lipottaret niukasti parempi

Tahkon Leidien peli loksahti kohdalleen liian myöhään, kun joukkue kohtasi Oulun Lipottaret keskiviikkona Pihkalassa. Ottelu päättyi Lipottarien 0-1 voittoon (2-4, 4-4)

Leidit taistelivat ottelussa pisteistä aivan viimeiseen saakka, sillä oululaiset johtivat toistakin jaksoa jo 4-0, mutta Tahko aloitti takaa-ajon kolmannessa vuoroparissa, kun Lotta Vahvelaisen lyönti saatteli jokeri Sanni Järveläisen kotipesään. Leidien taistelu sai jatkoa ottelun viimeisessä vuoroparissa, kun Anni Heikkilän lyönti painui läpi, ja tuloksena oli kunnari. Heikkilä juoksi seuraavassa tilanteessa itse kotiin, takakentän kotiutuksesta vastasi Henni Kauppinen. Tilanne olikin yhtäkkiä 3-4. Leidit onnistuivat tasoittamaan tilanteeksi 4-4 Petra Jokivallin ja Tiia Wetterstrandin yhteistyöllä, mutta supervuoropariin asti Leidit eivät kuitenkaan saaneet ottelua käännettyä.

Annin kunnari tyhjään kenttään nosti kotijoukkueen iskun päähän (Kuva: LasseW)

-Tiukka vääntö. Peli aukesi vasta viimeisillä vuoroilla liian myöhään, Leidien pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki totesi ottelun päätyttyä.

-Uskottiin, että pystytään homma kääntämään. Meillä oli määrätietoinen ote koko pelin. Harmi ettei tuottanut pisteitä, hän jatkoi.

Antti Yli-Saunamäellä oli selkeä kuva siitä, mikä lopulta johti siihen, että Lipottaret voittivat ottelun.

-Meidän heikko sisäpeli. Varsinkin ykköstilanteiden purkaminen oli vaikeaa. Pelin edetessä löydettiin lääkkeet, mutta ei riittänyt, pelinjohtaja pohti.

Seuraavan kerran Tahkon Leidit pelaavat tulevana lauantaina, kun Pihkalaan saapuu vieraaksi Kempele. Ottelu alkaa kello 15:00.

 

LasseW:n kuvat ottelusta

2018-06-14T12:42:41+00:00 14.6.2018|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|