30.7.2020

Kouvolan Pallonlyöjät

30.7.2020

Hyvinkään Tahko

2

-

0

(

3-1
,
7-2

)

Kopla kova kotonaan - Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Kouvolan Pallonlyöjät voitti Hyvinkään Tahkon lukemin 2-0 (3-1, 7-2). Pilvisellä KSS Energia Areenalla pelattu ottelu oli kaksijakoinen keltapaitojen näkökulmasta. Ottelun kolmostilanteet menivät kotijoukkueelle 18-12. Yleisöä matsissa oli 1386.

Ensimmäisellä jaksolla Tahkon ulkopeli oli pitävää. Koplalla oli vaikeuksia rakennella tilanteita, kun Tahkon ulkopeli suoritti varmasti. Sisäpelissä Tahkolla oli puolestaan vaikeuksia. Koplan lukkari Janne Kivipelto pääsi sekoittamaan hyvinkääläisten peliä.  Ensimmäisen jakson ratkaisi lopulta Toni Kohonen, joka löi kaikki kolme Koplan juoksuista.

Toisella jaksolla Tahko ei päässyt enää peliin mukaan ja kotijoukkueen rutiini oli liikaa. Koplan lyöntipelin ykköstykkinä oli Jere Dahsltröm, joka pamautti viisi juoksua toisella jaksolla. Tahkolla oli mahdollisuuksia lähteä mukaan lyöntikisaan, mutta vähäiset yritykset kuivuivat kasaan. Tahko joutui myös vaihtamaan Teemu Nikkasen jokeripaitaan varotoimenpiteenä. Jakso päättyi lopulta 7-2 lukemiin.

Tahko ja Kopla kohtaavat uudelleen heti sunnuntaina, kun pelataan puolestaan Pihkalassa. Hyvinkääläiset saavat näin maukkaan revanssin paikan. Tervetuloa mukaan!

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki.

Katso ottelun tilastot täältä.

Tahkon kotipeleihin liput Ticketmasterista.