19.7.2020

Koskenkorvan Urheilijat

19.7.2020

Hyvinkään Tahko

2

-

1

(

1-9
,
4-3
,
0-0
,
1-0

)

KossU oli kovempi ratkaisun paikoilla | Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Koskenkorvan Urheilijat voitti Hyvinkään Tahkon aurinkoisella Sähkökoje Areenalla lukemin 2-1k (1-9, 4-3, 0-0, 1-0). Tahko pelasi hyvin läpi ottelun, mutta ei onnistunut ratkaisemaan ottelua oikeissa paikoissa. Kotijoukkue KossU puolestaan osoitti sitkeyttä ja lopulta käänsi ottelun voitoksi. Pelin kolmostilanteet menivät Tahkolle 22-17.

Ensimmäinen jakso pelattiin Tahkon vahvassa hallinnassa. Ensimmäinen vuoropari mentiin vielä nollilla, mutta tämän jälkeen alkoi tapahtua. Tahko sai kahden palon tilanteessa rakennettua ajolähdön, josta tuloksena oli 2 juoksua. Jakson lopullinen ratkaisu nähtiin kolmannessa vuoroparissa, kun keltapaidat löi taululle 6 juoksua. Kruununa oli Juha Korhosen pajatson tyhjennys, joka syntyi tarkalla kolmosluukku siivulla. Tahkon ulkopeli oli pitävää ja erityisesti kakkospuolen Riku Hokkanen ja Kristian Malikine onnistuivat torjumaan Kossun läpilyöntiyritykset. Jakson loppulukemat olivat 1-9.

Toisella jaksolla oli vaikeampaa keltapaitojen näkökulmasta ja kolmannesta vuoroparista alkoi alamäki. Tilanne oli jo hallinnassa, mutta polttoheitto karkasi monttuun ja pomppasi aivan pohjalle. KossU siirtyi tämän johdosta 3-1 johtoon. Jakson lopussa nähtiin vielä harvinaisuus, kun Juha Korhonen onnistui viimeisenä lyöjänä kunnarissa tyhjään kenttään. Tämä jäi laihaksi lohduksi, kun jakson loppulukemat olivat 4-3.  Tahko pääsi vielä yrittämään tasoitusjuoksua, mutta onnistumisia ei tullut.

Supervuoro ei tuonut ratkaisua, joten siirryttiin kotiutuslyöntikilpailuun. KossU onnistui kertaalleen, kun lyöjätykki Patrik Wahlsten puhkaisi kakkossauman. Tahkon yritykset olivat hyviä, mutta kotijoukkueen ulkopeli venyi parhaimpaansa ja Tahko jäi juoksuitta. Ottelu meni näin kotijoukkueelle lukemin 2-1.

Tahko pelaa seuraavan kerran jo tiistaina 21.7. kun vastassa on jälleen Kossu. Tervetuloa Pihkalaan kannustamaan Tahko voittoon!

Ottelun Tilastot täältä

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

Tahkon kotipeleihin liput Ticketmasterista.