Kohti kesää, kevään harjoituspelit kalenteriin

Iiron viuhkassa on ollut värit kohdallaan, talvikausi on mennyt suunnitellusti.

Hallikausi alkaa vetää viimeisiään ja hinku ulos olisi jo kova. Meidän osalta talven harjoittelu päästiin vetämään läpi sen suunnitelman mukaan, joka Basson kanssa syksyllä laadittiin. Harjoittelu rytmitettiin niin että fysiikka- ja lajiharjoittelu tukisi mahdollisimman hyvin toisiaan ja se mielestäni onnistui hyvin ja suunnitellusti. Hallikausi meidän osalta päättyi Halli-SM alkuturnaukseen Imatralla. Turnauksessa voitimme Haminan, mutta KPL oli jälkimmäisessä pelissä parempi ja ansaitsi itselleen paikan lopputurnaukseen.

Kokoonpano on kokenut paljon muutoksia viime kaudesta ja meille hallipelit antoivat hyvää informaatiota siitä, miten uudet pelipaikat ulkopelissä sekä uudet roolit sisäpelissä on pelaajien osalta sisäistetty. Paljon oli jo hyviä asioita, mutta paljon on tietysti vielä tehtävää kauden alkuun. Uskon, että olemme yksi niistä joukkueista, joiden peli kesän aikana ottaa paljon askeleita eteenpäin. Mielenkiintoinen hallikausi siis takana ja innolla odotetaan lumien sulamista ja pääsyä Pihkalaan.

Harjoituspelejä pelaamme seuraavasti:

28.4. Kouvolassa KPL-Tahko

1.5. Haminassa HP-Tahko

5.5. Hyvinkäällä Tahko – HP

Joukkueen tilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä. Pieni vastoinkäyminen on Patovan Santun rannevamma, joka pitää Santun kauden alkuun asti sivussa. Nähtäväksi jää pääseekö Santtu vielä sarjan alkuun mukaan, mutta tuskin montaa peliä väliin jää, jos jää yhtään. Tämä tietysti aiheuttaa meille hieman muutoksia kaavailtuun kokoonpanoon, mutta jätän vielä teille katsojille hämärän peittoon, kuka Santun paikan ulkokentältä ottaa.

Tervetuloa kaikille viimeistään 5.5. Pihkalaan katsomaan kun Uusi Tahko valmistautuu mielenkiintoiseen Pesiskesään.

Terveisin,

Iiro Haimi, pj.

2018-04-06T01:23:39+00:00 5.4.2018|Miehet Superpesis, Uutiset|