26.7.2020

Kiteen Pallo -90

26.7.2020

Hyvinkään Tahko

(

3-5
,
4-5

)

Tuplareissulle voitokas päätös! | Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Hyvinkään Tahko voitti Kiteen Pallon lukemin 0-2 (3-5, 4-5). Sunnuntai-illan kamppailusta muodostui tunteikas trilleri, jonka ratkaisu venyi viimeisiin hetkiin. Aurinkoiselle Rantakentälle oli saapunut yleisöä 1454. Ottelun kolmostilanteet menivät Tahkolle lukemin 19-16.

Ensimmäinen jakso lähti Tahkon kannalta upeasti käyntiin. Jere Vikström painoi ensimmäisellä lyöntivuorolla kunnarin. Lyönti oli ottamaton sipaisu kakkosjatkeelle. Tahko pelasi ensimmäisellä jaksolla tiukkaa ulkopeliä ja Kitee oli vaikeuksissa tilanteiden rakentelussa. Jakson päättyi lopulta 3-5 lukemiin.

Toinen jakso oli tiukempaa vääntöä ja Tahko oli vaikeuksissa ajoittain. Tapahtumat alkoivat kolmannessa vuoroparissa, kun kotijoukkueen Valentin Ikonen löi painuvan lyönnin kakkoskulmaan. Tämä meni läpi ja Kitee sai kaksi juoksua taululle. Tahko ei kuitenkaan taipunut ja vastasi vahvasti. Ensin Jere Harjuvaara painoi kierteisen viistomailan vastustamattomasti väliin ja tämän jälkeen luukut aukesivat. Toisen jakson kruunasi Teemu Rouhiaisen ovela kunnari, joka yllätti Kiteen kolmoskopparin. Lopussa Kiteen sisäpeli antoi painetta, mutta keltapaitojen räpylät kestivät. Toinen jakso päättyi  4-5 lukemiin ja Tahko voitti ottelun lukemin 0-2.

Tämä voitto katkaisi hyvinkääläisten tappioputken. Voitto oli tunteikas ja kolme pistettä tulivat tarpeeseen. Patrik Vartama oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen ja oli ylpeä siitä, että tiukoissa paikoissa ei luovutettu. Katso koko haastattelu alta.

Tahko pelaa seuraavan ottelun ensi viikon keskiviikkona, kun Pihkalaan saapuu Manse PP. Tervetuloa mukaan!

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

Katso ottelun tilastot täältä.

Tahkon kotipeleihin liput Ticketmasterista.

 

 

 

Tahkon 1. palkittu - Jere Vikström

Tahkon 2. palkittu - Patrik Vartama