4.7.2020

Kankaanpään Maila

4.7.2020

Hyvinkään Tahko

2

-

0

(

3-2
,
5-4

)

Lammin Säästöpankin otteluraportti | Kankaanpäästä ei pisteitä: ”Kaks lyöntiä ratkaisevalla hetkellä.”

 

Kauden toinen ottelu pelattiin myös sateisessa säässä, kun Tahko ja KaMa ottivat yhteen Kankaanpää-Areenalla. Ottelusta muodostui lopulta tiukka kamppailu, kun KaMa voitti lukemin 2-0 (3-2, 5-4). Myös ottelun kolmostilanteet menivät tasaisissa merkeissä, kun kotijoukkue vei ne lukemin 18-16.

Ensimmäinen jakso lähti keltapaitojen osalta loistavasti käyntiin, kun ulkopeli teki nopeasti kolme hienoa paloa ja ensimmäisessä sisävuorossa Matias Kauppinen onnistui lyömään 1-0 johdon. Kankaanpää kuitenkin iski vastauksen heti seuraavassa vuoroparissa, kun Petteri Kortelainen yllätti takakentän ja kiersi kunniaa. Tästä syntyi kolme juoksua. Tahkon sisäpeli ei enää lähtenyt käyntiin ja jakso päättyi lukemiin 3-2.

Toinen jakso noudatti samaa kaavaa kuin ensimmäinen. Tahko meni ensin Teemu Nikkasen lyönnillä johtoon, mutta kotijoukkue vastasi heti takaisin. KaMan lyöjäjokeri Miikka Riikonen halkaisi kentän ja KaMa siirtyi 4-1 johtoon. Tahkon loppukiri riitti ensin vain tasoihin tilanteeseen 4-4, mutta lopulta Riikonen onnistui uudestaan viimeisen tasoittavalla ja kotijoukkueelle tuli näin kolme pistettä.

Hyvinkään Tahkon Lauri Vierimaa harmitteli ottelun jälkeen perussuoritusten epävarmuutta ja näkee sisäpelin tukkoisuuden johtuvan siitä. Hän on kuitenkin luottavainen joukkueeseensa ja uskoo, että seuraavassa pelissä lyönti alkaa taas kulkemaan. Katso Vierimaan koko haastattelu alta.

Ottelun tilastot:  https://bit.ly/3iuzNaa

Tahkon 1. palkittu - Kalle-Tapio Huusko

Tahkon 2. palkittu - Jere Vikström