6.9.2020

Hyvinkään Tahko

6.9.2020

Vimpelin Veto

1

-

2

(

10-1
,
0-5
,
0-1

)

Kova taistelu ei riittänyt - Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Vimpelin Veto voitti Hyvinkään Tahkon puolivälierien toisessa kamppailussa lukemin 1-2s (10-1, 0-5, 0-1). Tappio tarkoittaa sitä, että Vimpeli etenee välieriin ja Tahkon kausi päättyy.

Ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen hallintaa. Tahko oli tarkkana ulkopelissä ja sisäpelissä pallo kiisi kohti muuntajaa. Illan ensimmäisen kunnarin löi Juha Korhonen, joka tyhjensi pajatson kakkosluukkulyönnillä. Riku Hokkanen löi heti perään myös kunnarin ja ratkaisi näin jakson. Jakson loppulukemat olivat lopulta 10-1.

Toinen jakso oli puolestaan vieraiden hallintaa. Vimpeli löi tylysti jokaisessa vuoroparissa juoksun ja ulkopeli oli tiivistä. Tahko pääsi yrittämään kotiutuksia, mutta yritykset jäivät vaisuiksi. Jakson loppulukemat olivat 0-5 ja näin peli venyi jatkopalloille.

Supervuoropari lähti kotijoukkueen osalta hienosti käyntiin. Tahko sai palottoman ajolähdön, mutta juoksuja ei syntynyt. Vimpeli oli puolestaan tyly vieras ja ratkaisu nähtiin ensimmäisen kolmen lyöjän aikana. Lopulta Elmeri Anttila puhkoi kakkossauman ja näin peli Vedolle lukemin 1-2.

Hyvinkään Tahkon kausi päättyy näin puolivälieriin. Suuret kiitokset kaikille menossa mukana olleille! 

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki.

Ottelun tilastot täältä.

 

Tahkon 1. palkittu - Juha Korhonen

Tahkon 2. palkittu - Riku Hokkanen