6.8.2020

Hyvinkään Tahko

6.8.2020

Seinäjoen Jymyjussit

1

-

0

(

6-6
,
4-1

)

Värikäs kamppailu kääntyi keltapaidoille - Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Hyvinkään Tahko voitti Seinäjoen JymyJussit pilvisessä Pihkalassa lukemin 1-0 (6-6, 4-1). Ottelusta muodostui jälleen jännittävä taistelu, jossa tapahtumia riitti. Tahko joutui osittain vierasjoukkueen painostaessa ahdinkoon, mutta lopulta keltapaidat kairasivat tärkeän voiton. Ottelun kolmostilanteet menivät Tahkolle lukemin 19-17.

Ensimmäinen jakso lähti keltapaitojen osalta räväkästi liikkeelle, kun Juha Korhonen löi kakkosjatkeelta läpi. Lyönti oli voimakas kääntö, joka yllätti kakkoskopparin täysin. Tästä tuli kaksi juoksua ja samalla Juha Korhonen rikkoi 1500 tehopisteen rajapyykin Superpesiksessä. Seinäjoki näytti myös omaa lyöntivoimaa, kun Atte Kontio kiersi kunniaa kolmosrajalyönnillään. Jakso eteni jännittävästi viimeiseen vuoropariin, johon lähdettiin 4-6 lukemista. Tahko taisteli, kun Kore ja Jere Harjuvaara löivät juoksut mieheen. Lisäksi ulkopeli teki isoja paloja, joten jakso päättyi 6-6 lukemiin. Tahkon ulkopelin kärkinimenä toimi Patrik Vartama, joka poltti seinäjokiset välipesille.

Toinen jakso meni keltapaitojen hallinnassa. Tahkon tähtenä loisti jokeripaidassa esiintynyt Jere Harjuvaara, kun hän löi kaksi juoksua vakuuttavilla sivalluksilla. Tämän lisäksi kotijoukkueen ulkopeli paransi otteitaan. Erityismaininnan ansaitsee koppariparin Teemu Nikkasen ja Teemu Rouhiaisen työskentely. Lopulta Tahko nappasi 4-1 jaksovoiton ja näin pisteet jäivät Pihkalaan.

Ottelun jälkeen Tahkon pelinjohtaja Miika Rantatorikka oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen ja siihen, että ei taivuttu vaikeissa paikoissa. Katso koko lehdistötilaisuus alta. Videolla myös ykköspalkitun Jere Harjuvaaran kommentit.

Tänään Pihkalaan oli saapunut yleisöä 791 katsojaa, Hyvinkään Tahko kiittää! Tahkon superviikko huipentuu lauantaina, kun Pihkalaan saapuu Manse PP.  Tervetuloa mukaan!

 

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki.

Katso ottelun tilastot täältä.

Lasse Wirzeniuksen pelikuvat täältä.

Tahkon kotimatseihin liput Ticketmasterista.

Tahkon 1. palkittu - Jere Harjuvaara

Tahkon 2. palkittu - Teemu Nikkanen