29.7.2020

Hyvinkään Tahko

29.7.2020

Manse PP

2

-

0

(

1-0
,
5-2

)

Pisteet jäi Pihkalaan!  - Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Hyvinkään Tahko voitti Manse PP:n keskiviikkoillan paikalliskamppailussa lukemin 2-0 (1-0, 5-2)! Ottelusta muodostui lopulta tiukka matsi, jossa ulkopelit eivät lipsuneet ja juoksut olivat vähissä. Tahkon ratkaisijoiksi nousi lopulta nuoret tuurajat. Yleisöä epävakaassa Pihkalassa oli 931.

Ensimmäinen jakso oli jäi vähäjuoksuiseksi, kun molempien ulkopelit pitivät pintansa. Jakson ainoan juoksun löi Tahkon Jere Harjuvaara kakkosjatkekumuralla. Manse pääsi lopussa neljännen tasoittavalla vielä yrittämään tasoitusta, mutta Tahkon ulkopeli oli rautaa.

Toisella jaksolla nähtiin jo enemmän juoksuja. Tahko aloitti vahvasti, kun ensimmäisessä vuoroparissa Teemu Nikkanen ja Jere Harjuvaara onnistuivat. Manse oli myös hereillä ja vastasi tasoittamalla pelin 2-2 tilanteeseen. Tahko ei antanut enää siimaa, kun ulkopeli kiristi tahtiaan entisestään ja Manse jäi juoksuitta. Jakson loppulukemat olivat 5-2.

Tahkon onnistujiin kuului juuri kolme juoksua lyönyt Jere Harjuvaara sekä ensimmäistä superpesispeliään Pihkalassa pelannut Tahkon oma kasvatti Kaapo Kalmari. Molemmilta tuuraajilta nähtiin varmaa peliä kovissa paikoissa. Illan kohokohtana tämä kaksikko rakensi Tahkon toisen jakson 4-2 juoksun. Ensin Kalmari vaihtoi kaksi pesänväliä varsilyönneillä ja tämän jälkeen Harjuvaaran keskikova kotiutti Santtu Patovan. Tämä tärkeä juoksu syntyi vielä kahden palon tilanteessa.

Pelin jälkeen pelinjohtaja Miika Rantatorikka oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen. Hän antoi tunnustusta ulkopelin yhdeksikölle ja kehui sisäpelin kakkoskärkeä. Katso koko lehdistötilaisuus alta. Tahko pelaa seuraavan kerran jo huomenna torstaina, kun suuntana on Kouvola. Myös seuraava kotipeli on Koplaa vastaan. Tämä huippukamppailu pelataan sunnuntaina Pihkalassa. Tervetuloa mukaan!

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

Katso Lasse Wirzeniuksen pelikuvat täältä.

Ottelun tilastot täältä.

Tahkon kotipeleihin liput Ticketmasterista

 

Tahkon 1. palkittu - Jere Harjuvaara

Tahkon 2. palkittu - Kaapo Kalmari