8.8.2020

Hyvinkään Tahko

8.8.2020

Manse PP

2

-

1

(

1-3
,
10-8
,
1-0

)

Nikkanen kentän kuningas - Lammin Säästöpankki otteluraportti

Hyvinkään Tahko voitti Manse PP:n lauantai-illan kamppailussa lukemin 2-1 (1-3, 10-8, 1-0). Helteisessä Pihkalassa nähtiin tapahtumarikas ottelu, jonka ratkaisijaksi nousi Tahkon kapteeni Teemu Nikkanen.

Ensimmäinen jakso oli vieraiden hallintaa. Mansen ulkopeli oli tiivistä ja Tahko ei saanut tilanteita aikaan. Kakkospolttajan paikalla pelannut Juuso Myllyniemi aiheutti eniten ongelmia Tahkon lyöntipeliin. Lisäksi Manse hoiti tyylikkäästi tilannetta aikaan ja kotiutukset onnistuivat tarpeeksi hyvin.

Toisella jaksolla alkoi tapahtumaan oikein kunnolla. Tahko aloitti juoksujen teon, kun Teemu Nikkanen löi illan ensimmäisen kunnarin. Voimakas lyönti kakkospuolelle oli liian vaikea ja pallo kimposi Mansen räpylästä muuntajalle. Manse vastasi tähän vakuuttavasti, kun Juuso Myllyniemi ja Tuomas Tuohisaari pääsivät soittamaan kelloa. Tahko lähti vielä neljännen tasoittavalle 7-8 taka-asemassa. Kärki rakensi ensin tilanteen ja Nikkanen asteli lyömään. Ensimmäinen lyönti oli kohdistus ja toisella Tahkon kapteeni pamautti kolmosluukusta pallon läpi. Nikkanen kiersi kunniaa ja Tahko voitti jakson 10-8.

Ottelun ratkaisu nähtiin supervuoroparissa. Kärki rakensi jälleen tilanteen ja Nikkanen puhkaisi tällä kertaa kolmossauman. Lauri Vierimaa kiirehti kotiin ja Tahko voitti näin ottelun lukemin 2-1.

Tahkon pelit jatkuu torstaina, kun pelataan tärkeä kotimatsi Imatran Pallo-Veikkoja vastaan.

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki.

Lasse Wirzeniuksen pelikuvat.

Tahkon kotipeleihin liput Ticketmasterista.