7.7.2020

Hyvinkään Tahko

7.7.2020

Kouvolan Pallonlyöjät

(

2-6
,
1-3

)

Kopla vei pisteet Pihkalasta | Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Kouvolan Pallonlyöjät voitti Hyvinkään Tahkon tuulisessa tiistai-illan kamppailussa lukemin 0-2 (2-6, 1-3). Vierasjoukkue Kopla oli suorituksessaan vakuuttava ja sisäpelin hyvät kotiutukset siivittivät vieraat voittoon. Kotijoukkueen lyönnit painuivat puolestaan laittomiksi ja lyönteihin ei tullut tarvittava määrä potkua. Peli ei näin lähtenyt rullaamaan toivotulla tavalla. Ottelun kolmostilanteet menivät Koplalle lukemin 19-13.

Ensimmäinen jakso lähti käyntiin tasaisissa merkeissä, kun molemmat joukkueet rakensivat kolmostilanteita. Tahko ei onnistunut lyömään jouksuja, kun kotiutukset jäivät vajaiksi ja vieraat eivät antaneet pisteitä ilmaiseksi. Kopla puolestaan onnistui laajalla materiaalilla. Jakson näyttävin suoritus nähtiin lyöjäjokeri Jere Dahlstömiltä, kun hän halkaisi kentän komealla sivalluksella. Jakso päättyi lopulta lukemiin 2-6.

Toinen jakso oli tasaisempaa peliä ja Tahkon ulkopeli oli hyvässä mallissa. Toisessa vuoroparissa nähtiin kuitenkin harmittava tilanne, kun Patrik Vartaman harhaheitto meni epäonnisesti katsomoon ja näin Kopla sai ilmaisen juoksun. Kun Tahkon sisäpeli takkusi vieläkin ja Kouvolan ulkopeli petrasi, päättyi jakso lopulta lukemiin 1-3. Kokonaisuudessaan vierasjoukkue oli vahvempi niin sisä kuin ulkopelissä ja näin myös ansaitsi voiton.  

Tahkon parhaimmistoa tiistai-illassa oli Lauri Vierimaa, joka meni röyhkeästi kentälle useaan otteeseen. Tahkon ykköspalkittu oli Riku Hokkanen, jonka ulkopeli oli totuttuun tapaan loistavaa. Lisäksi mailassa hän esitti vaarallisia otteita.  Tahko ja KPL kohtaavat vielä kolmesti tänä kautena, joten keltapaidat saavat revanssiin mahdollisuuden.

Tahko jatkaa seuraavaksi Tampereelle, kun perjantaina vieraspelissä vastaan asettuu Manse PP. Seuraava kotiottelu pelataan ensi viikon tiistaina 14.7. kun Pihkalaan saapuu Kiteen Pallo. 

Katso ottelun tilastot täältä.

 

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki

 

Lasse Wirzeniuksen pelikuvat:

https://lassew.kuvat.fi/kuvat/Pesis/Tahko+Super+2020/Tahko-KPL+7.7.2020,+0+-+2+(2-6,+1-3)/