7.7.2020

Hyvinkään Tahko

7.7.2020

Kouvolan Pallonlyöjät

Otteluennakko

KPL saapuu Pihkalaan – otteluennakko

Vauhti kiihtyy ja superpesiskauden toinen viikko ottaa lentävän lähdön, kun Kouvolan Pallonlyöjät saapuvat vieraaksi Pihkalaan. Tahko ja Kouvola kohtaavat näin ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tässä tiistai-illan paikalliskamppailussa nähdään varmasti laadukasta pesistä, kun molemmat joukkueet tarjoavat parastaan.

Vierasjoukkue KPL tuo kentälle nipun mielenkiintoisia nimiä. Pesis-legenda Toni Kohonen on tehnyt paluun Superpesikseen ja hänet nähdään nyt Kouvolan paidassa. Toinen iso nimi Jere Dahlström on myös saapunut Kouvolaan täksi kaudeksi ja hän vahvistaa Koplan jo vahvaa kotiutusarsenaalia. Lisäksi laikan varressa nähdään vanha Tahkon pelinjohtaja Iiro Haimi. Pelissä on siis varmasti paljon ekstralatausta.

Tahko lähtee otteluun tappio niskassaan, kun lauantaina Kankaanpäästä ei tullut pisteitä. Nyt on kuitenkin pari päivää levätty ja uuteen viikkoon lähdetään uudella ilmeellä.

Tahkon Kristian Malikine näkee ratkaisun avaimena nollatilanteen pitävyyden:

“Kouvola on vahva lyöntijoukkue, joka tarjoaa paljon haastetta ulkopeliin. Kouvolan etenijät pitää saada kuriin, jotta kotiuttajille jäisi mahdollisimman vähän tilanteita. Nollatilanteessa pitää olla erityisen hereillä joka pelaajan.”

“Uskon, että nähdään tiukkaa peliä ja paljon tiukkoja tilanteita.”

Malikine vakuuttaa, että Tahko tulee uudella ilmeellä kotiyleisön eteen:

“Huomenna nähdään ärhäkkä ja hyvin valmistautunut Tahko!”

 

Viime kauden kohtaamiset:

  • 28.7.2019 Kouvola – Hyvinkää 1 – 0 (8-7, 8-8)
  • 21.7.2019 Hyvinkää – Kouvola 1 – 0 (9-7, 6-6)
  • 13.6.2019 Kouvola – Hyvinkää 2 – 0 (8-2, 4-1)
  • 12.5.2019 Hyvinkää – Kouvola 0 – 2 (3-5, 3-4)

 

Kaksinkamppailussa lukkarit – Seuraa heitä:

Tahko – Kalle-Tapio Huusko:

Tahkon ulkopelin tärkeä palanen. Tehtävänä tiistaina tarjota vaikeaa syöttöä nollatilanteen etenijöille ja vaihtotilanteiden pomputtajille. Ollut alkukaudesta hyvässä lyöntivireessä. Tehoja voidaan odottaa myös tiistaina.

KPL – Janne Kivipelto: 

Kouvolan Janne Kivipelto on Superin lukkarien parhaimmistoa. On taktisesti etevä ja omaa vahvan heittokäden, joten Tahkon etenijöiden on oltava tarkkana.

Osta liput ennakkoon ticketmasterista:

https://www.ticketmaster.fi/event/tahko-kouvola-tickets/274257?language=en-us

 

Toimintaohjeita ottelutapahtumaan:

Miesten Superpesis alkaa! – Toimintaohjeita Pihkalaan