21.7.2020

Hyvinkään Tahko

21.7.2020

Koskenkorvan Urheilijat

(

10-10
,
2-3

)

Voitto karkasi käsistä | Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Koskenkorvan Urheilijat voitti Hyvinkään Tahkon tiistai-illassa lukemin 0-1 (10-10, 2-3). Aurinkoisessa ja tuulisessa Pihkalassa pelattu ottelu tarjosi yleisölle draamaa, kun joukkueet löivät vuoronperään juoksuja. Ottelu oli kokonaisuudessaan tasaväkinen, kun kolmostilanteet menivät tasan 20-20. Yleisöä Pihkalaan oli saapunut 887 henkilöä.

Ensimmäinen jakso oli tapahtumia täynnä. Tahko aloitti pelin vahvasti, kun keltapaidat siirtyivät ensimmäisessä vuoroparissa  4-0 johtoon. Lauri Vierimaa kiersi kunniaa loistavalla lyönnillä kakkosrajaan . KossU vastasi kuitenkin yhtä vahvasti ja löi seuraavat viisi juoksua. Tahkon ulkokenttä haparoi ja vieraat käyttivät tilanteet röyhkeästi hyödyksi. Jakson säväyttävin suoritus nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun lyöjätykki Patrik Wahlsten tyhjensi pajatson loistavalla kolmosluukkulyönnillä. Lyönti hiljensi Pihkalan ja KossU siirtyi 7-9 johtoon. Tahko ei kuitenkaan luovuttanut ja löi seuraavat kolme juoksua. Jakso päättyi lopulta lukemiin 10-10. 

Toisella jaksolla nähtiin jälleen tasaista peliä, mutta joukkueiden ulkopelit tiukensivat rivejään. KossU siirtyi heti ensimmäisellä lyöntivuorolla 0-2 johtoon, kun lyöjäjokerit Wahlsten ja Miika Anttila onnistuivat. Tahko vastasi tähän toisen tasoittavalla, kun ensin Jere Vikström puhkaisi kolmosrajan ja tämän jälkeen Joosua Rättö yllätti Ilmajokisten ulkokentän. Vikström oli lähellä kiertää myös kunniaa, mutta pallo pomppasi epäonnisesti KossUn kopparin saataville. Jakson lopullinen ratkaisu tuli viimeisessä vuoroparissa, kun vieraiden Anttila painoi vastustamattomasti kumuran väliin ja näin KossU vei voiton 2-3.

Ottelu oli kokonaisuudessaan Tahkolle kova pettymys, kun tappioputki sai jatkoa. Tahko pelaa seuraavat ottelut viikonloppuna, kun keltapaidat lähtevät Itä-Suomen roadtripille. Lauantaina vastassa on Joensuun Maila ja sunnuntaina Kiteen Pallo. Seuraava kotiottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona, kun Pihkalaan saapuu Manse PP. 

 

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki.

Katso Lasse Wirzeniuksen pelikuvat täältä.

Ottelun Tilastot täältä.

Tahkon kotipeleihin liput Ticketmasterista.

 

Tahkon 1. palkittu - Jere Vikström

Tahkon 2. palkittu - Joosua Rättö