2.7.2020

Hyvinkään Tahko

2.7.2020

Kankaanpään Maila

2

-

0

(

1-0
,
2-0

)

Lammin Säästöpankin otteluraportti | Kausi käyntiin voitolla! - ”Kyllä meillä on ulkopelissä hyviä elementtejä.”

 

Hyvinkään Tahko otti kauden avausvoiton kauden ensimmäisestä ottelusta Kankaanpään Mailaa vastaan. Tostaina sateisessa Pihkalassa pelattu ottelu päättyi 2-0 (1-0, 2-0). Ottelu oli nihkeää peliä, jossa molempien joukkueiden ulkopelit eivät antaneet mitään helpolla. Lopulta Tahko käänsi ottelun voitoksi tehokkaammalla kotiuttamisella. Kankaanpäällä oli ottelussa kolmostilanteita 14, kun taas Tahkolla 10.

Ensimmäinen jakso eteni tasatilanteessa 0-0 aina kolmannen vuoroparin tasoittavalle saakka. Tahko sai rakennettua kolmostilanteen ja lopulta Juha Korhonen onnistui kotiuttamisessa. Hyvä lyönti kolmossaumaan ja Patrik Vartama toi jakson voittojuoksun.

Toinen jakso eteni samoissa merkeissä ja peli oli nihkeää puolelta toiselle. Toisen jakson juoksut Tahkolle löi myös jälleen kerran Juha Korhonen. Tahkon ulkopeli oli rautaista läpi ottelun ja onnistumisia nähtiin koko yhdeksiköltä. Jere Vikström oli useasti pallossa ja pääsi polttamaan monta kertaa kankaanpääläiset välipesille. Myös lukkari Kalle-Tapio Huusko oli vireessä ja taktiset väärät osuivat usein oikeisiin kohtiin. Jakson lopussa nähtiin vielä Santtu Patovan huikea torjunta, joka esti mahdollisen kunniajuoksun ja supervuoroparin.

Ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa Tahkon pelinjohtaja Miika Rantatorikka oli ennenkaikkea tyytyväinen kolmeen pisteeseen ja hän kehui ulkopeliä hyvästä suorittamisesta. Katso alta koko lehdistötilaisuus ja pelinjohtajien mietteet pelistä. Nämä joukkueet kohtaavat uudelleen lauantaina, kun pelataan tällä kertaa Kankaanpäässä.

Tilastot:

http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=31-1-0&id=35418t

Tahkon seuraava kotona on ensi viikon tiistaina, kun Pihkalaan saapuu Kouvolan Pallonlyöjät. Osta liput ennakkoon Ticketmasterista:

https://www.ticketmaster.fi/artist/hyvinkaan-tahko-tickets/997818

Lasse Wirzeniuksen pelikuvat:

https://lassew.kuvat.fi/kuvat/Pesis/Tahko+Super+2020/Tahko-KaMa+2.7.2020,+2+-+0+(1-0,+2-0)/

Tahkon 1. palkittu - Jere Vikström

Tahkon 2. palkittu - Lauri Vierimaa