13.8.2020

Hyvinkään Tahko

13.8.2020

Imatran Pallo-Veikot

2

-

0

(

8-5
,
5-1

)

Kolmen pinnan kotivoitto! - Lammin Säästöpankki otteluraportti

 

Hyvinkään Tahko voitti Imatran Pallo-Veikot torstai-illan kamppailussa lukemin 2-0 (8-5, 5-1). Ottelusta muodostui jälleen tapahtumarikas näytös. Ottelun kolmostilanteet menivät tasan 18-18.

Ensimmäinen jakso lähti käyntiin vierasjoukkueen hallinassa, kun Tuomas Jussila kiersi kunniaa ensimmäisellä lyöntivuorolla. Tahko vastasi samalla mitalla, kun Teemu Rouhiaisen kolmosrajakääntö lipui tenniskentille. Ottelu eteni tasaisesti ja viimeiseen vuoropariin lähdettiin IPV:n 3-4 johdossa. Tahko rakensi kuitenkin kahden palon tilanteessa ajolähdön Juha Korhoselle. Tämä mahdollisuus oli liikaa vierasjoukkueelle ja Kore ratkaisi jaksovoiton lyömällä pajatson tyhjäksi kakkosluukkulyönnillä. Tahko voitti jakson lopulta 8-5.

Toisella jaksolla Keltainen oli hallinnassa. Tahko löi alkuun 4-1 johdon ja IPV ei pystynyt vastaamaan. Tahkon ulkopeli oli jälleen timanttia, kun koko yhdeksikkö suoritti yhtenäisesti. Jakson lopetus nähtiin tyylikkäästi, kun Patrik Vartama teki kolme paloa putkeen. Tahko voitti toisen jakson lopulta lukemin 5-1 ja näin kolme pistettä jäi Pihkalaan.

Ottelun jälkeen Tahkon pelinjohtaja Miika Rantatorikka kehui ulkopeliä ja sen aktiivisuutta. Rantatorikka antoi myös tunnustusta kakkoskärjen pelaamiselle, joka takoi tärkeitä juoksuja. Katso koko lehdistötilaisuus alta.

Tahko jatkaa pelejä sunnuntaina, kun suuntana on jälleen Kouvola. Tahko pelaa seuraavan kerran kotonaan ensi viikon tiistaina, kun Pihkalaan saapuu hallitseva mestari Joensuun Maila.

 

Otteluraportin tarjoaa Lammin Säästöpankki.

Lasse Wirzeniuksen pelikuvat täältä.

Ottelun tilastot täältä.

Tahkon kotimatseihin liput Ticketmasterista.

Tahkon 1. palkittu - Juha Korhonen

Tahkon 2. palkittu - Santtu Patova