Kisakallion Urheiluopisto ja Hyvinkään Tahko järjestävät yhdessä lyöntileirin!

Kisakallion Urheiluopisto ja Hyvinkään Tahko järjestävät yhdessä kaikille avoimen pesiksen lyöntileirin. Leiri on suunnattu E-C-ikäisille tytöille ja pojille

Toukokuun 2.-3. päivä järjestettävä lyöntileiri tarjoaa monipuolisia harjoituksia ja tavoitteena on kehittää pesiksen lyöntitaitoja ja tottakai pitää hauskaa! Leirillä harjoituksia ovat pitämässä Hyvinkään Tahkon naisten ja miesten Superpesisjoukkueiden pelaajat sekä Kisakallion asiantuntijat ja leiriohjaajat. Tahkon miesten Superpesisjoukkueesta mukana ovat Teemu Nikkanen sekä Juha Korhonen. Tahkon Leideistä mukana ovat Titta Siilin ja Pauliina Harinen.

Leirin pesisharjoituksissa keskitytään erityisesti lyöntitaitojen kehittämiseen. Ohjelmassa on myös muuta monipuolista sporttia ja oheistoimintaa, josta vastaavat Kisakallion osaavat ohjaajat. Opiston ohjaajat vastaavat myös yövalvonnasta, joten leiri on turvallinen myös nuorimmille osallistujille.

> Ilmoittaudu mukaan! <
 > Pesisleirin esite

Lyöntileiri:

• Kisakallion Urheiluopisto 2.-3.5.2020
• E-C-ikäiset tytöt ja pojat
• Hinta 115€ (sis. majoituksen, ruoat ja monipuolisen ohjelman)
• Leirille on rajoitettu määrä paikkoja 

Lisätietoja:

Joose Kemppainen
Avainasiakasvastaava
+358 44 584 6514
joose.kemppainen@kisakallio.fi

2020-03-05T17:51:01+03:00 5.3.2020|Juniorit, Miehet Superpesis, Naiset Superpesis, Uutiset|