Halliturnaus jatkuu Koplaa vastaan – Otteluennakko

Halli-SM jatkuu lauantaina, kun Tahko matkaa jälleen Tampereelle pelaamaan. Vastaan asettuu Kouvolan Pallonlyöjät, jonka viuhkassa nähdään tuttu nimi.

Hyvinkään Tahko lähtee lauantai-iltaan uudella asenteella, kun viime viikon ottelusta tuli karvas tappio. Tahko hävisi alkulohkon 1. ottelun Manse PP:lle lukemin 0-2 (5-7, 0-3).   Lauantai-illasta pitää siis napata kolme pistettä, mikäli mielii päästä lopputurnaukseen.

Vastustaja Kouvolan Pallonlyöjät on varsin mielenkiintoinen joukkue, sillä Kopla on tehnyt kovia hankitoja siirtomarkkinoilla. Pelinjohtajana Kouvolassa nähdään Tahkon viuhkassa viimeiset kaksi kautta ollut Iiro Haimi. Lisäksi joukkue sai houkuteltua Toni Kohosen tarttumaan uuteen haasteeseen, kun tämä pesislegenda palaa KPL-paitaan. Myös jokeriosastolle saapui lyöntivoimaa, kun Jere Dalhström liittyi joukkueeseen. Kopla on pelannut talvikauteen kaksi harjoitusottelua, joista molemmista oli tuloksena voitto.

Tahko lähtee otteluun uudella ilmeellä. Keltapaitojen kapteeni Teemu Nikkanen on luottavainen joukkueeseensa:

“Katseet käännettiin KPL-peliin melko nopeasti lauantaisen jälkeen ja alettiin pohtimaan ratkaisuja kuinka saadaan peliä kehitettyä ja mistä lähdetään ratkaisuja hakemaan. Tietyllä tapaa tähän peliin on helpompi lähteä, koska Kopla on huomattavasti tutumpi joukkue. Kuitenkin tiedetään, että peliä pitää parantaa, jotta saadaan hyvä matsi aikaiseksi.”

“Omasta mielestä pelasimme ihan hyvän ottelun Mansea vastaan, mutta muutamat huolimattomuusvirheet maksoivat vähän liikaa. Nämä karsiutuvat varmasti nyt pois, kun tiedämme enemmän vastustajasta sekä hallista.”

Vastustaja tarjoaa kovan haasteen Tahkolle,

“Varmasti tulee olemaan tiukka vääntö. Koplalla on tulivoimainen ja tiivistä ulkopeliä pelaava nippu, joten hyvää peliä saadaan pelata sekä ulkona että sisällä, jotta saadaan käännettyä ottelu eduksemme. Ennen kaikkea odotan, että päästään pelaamaan hyvää pesistä lauantai-illan ratoksi!”

Tahkon Riku Hokkanen on vielä olkapäävamman vuoksi sivussa, mutta ulkopelissä nähdään uusi nimi, kun Kristian Malikine saa mahdollisuuden näyttää taitojaan. Tämä nuori lupaus asettuu siepparin tontille ulkopelissä ja on valmiina haasteeseen.

Alustavat kokoonpanot:

Kouvolan Pallonlyöjät
1 Tommi Mäentausta
2 Anssi Lammila
3 Sasu Toikka
4 Toni Laakso
5 Matti Latvala
6 Toni Kohonen
7 Juho Hacklin
8 Janne Kivipelto
9 Valtteri Luoma
10 Jere Dahlström
11 Matti Saukko
12 Ville Pesu

Pj Iiro Haimi
2. pj Saku Kapanen

Hyvinkään Tahko
1 Teemu Rouhiainen
2 Patrik Vartama
3 Jere Vikström
4 Teemu Nikkanen
5 Markus Tuikka
6 Kalle-Tapio Huusko
7 Santtu Patova
8 Matias Kauppinen
9 Kristian Malikine
10 Juha Korhonen
11 Lauri Vierimaa
12 Joosua Rättö

Pj Pasi Kokkonen
2. pj Juuso Kerola

Ottelu pelataan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa klo 18:00 alkaen, ja sitä voit seurata Ruudun Fanikamerasta. 

Osta Ruutu+ ja tue Tahkoa. Lisätietoja kampanjasta:

https://www.superpesis.fi/uutiset/tue-omaa-kotiseuraasi-ja-hanki-neljan-kuukauden-ruutu-tilaus-huippuedullisesti-hintaan-39-90/

Lisätietoja Halli-SM-turnauksesta:

https://www.superpesis.fi/halli-sm/

2020-02-07T15:47:49+03:00 7.2.2020|Miehet Superpesis, Uutiset|