Halli-SM käyntiin! Tahko-Manse PP, Otteluennakko

Hyvinkään Tahko aloittaa Halli-SM-turnauksen tänä lauantaina ja vastaan asettuu kenties se kaikkein mielenkiintoisin joukkue, Manse PP.

Tamperelaiset pelaavat historiansa ensimmäistä Hall-SM-turnausta, kun joukkue nousi Superpesikseen viime kaudella. Manse PP oli yksi aktiivisimmista joukkueista myös siirtomarkkinoilla, kun nykyiseen joukkueeseen liittyivät mm. Juha Niemi, Tuomas Tuohisaari ja Juuso Myllyniemi. Lisäksi joukkueessa nähdään Superpesiskentille palaava Joonas Eirola. Tämä kaksinkertainen Itä-Länsi -pelaaja ottaa paikkansa Mansen etukentällä. Tamperelaisten viuhkassa nähdään paljon kokemusta, kun peliä johtaa Matti Iivarinen.

Tahkon osalta hallipelikausi on nyt puolivälissä, kun harjoitusottelut on pelattu alta pois. Ensimmäisessä matsissa Tahko voitti Haminan Palloilijat lukemin 0-2 (1-7, 0-5). Viime viikonloppuna IPV oli puolestaan vahvempi lukemin 2-1 (5-7, 5-4, k 2-1). Tamperelaiset ovat myös aloittaneet pelikautensa, kun he kohtasivat Kankaanpään Mailan harjoitusottelussa pari viikkoa sitten. Tämän ottelun KaMa vei numeroin 0-2 (3-4, 2-3).

Tahko lähtee lauantain otteluun pienten loukkaantumisten saattelemana, kun Riku Hokkanen on sivussa olkapäävamman vuoksi. Hokkasen tilalle ulkopeliin tulee nuori Kaapo Kalmari. Lisäksi ottelussa nähdään toisen nuoren lupauksen debyytti, kun Joosua Rättö saa mahdollisuuden näyttää taitojaan jokeripaidassa.

Alustavat kokoonpanot:

Hyvinkään Tahko:

 1.  Teemu Rouhiainen
 2. Patrik Vartama
 3. Jere Vikström
 4. Teemu Nikkanen
 5. Markus Tuikka
 6. Santtu Patova
 7. Kalle-Tapio Huusko
 8. Kaapo Kalmari
 9. Matias Kauppinen
 10. Juha Korhonen
 11. Lauri Vierimaa
 12. Joosua Rättö

Manse PP:

 1. Tuomas Tuohisaari
 2. Juuso Myllyniemi
 3. Kimmo Carlson
 4. Ville Hotakainen
 5. Taneli Lassila
 6. Jukka Tuomisto
 7. Mikko Haukkala
 8. Joonas Eirola
 9. Jasperi Luoma
 10. Juha Niemi
 11. Tommi Malinen
 12. Timo Torppa

Kokonaisuudessaan lauantai-ilta tarjoaa mielenkiintoisen pesismatsin, jossa kohtaavat kaksi uudistunutta joukkuetta. Ottelu pelataan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa klo 18:00 alkaen. Ottelua voit seurata Ruudun Fanikamerasta.

Lisätietoja Halli-SM-turnauksesta täältä.

2020-01-31T19:12:23+03:00 31.1.2020|Miehet Superpesis, Uutiset|