Neljä matsia neljään viikkoon – Tahkon hallipelikausi alkaa

Uusi vuosi lyödään Tahkon osalta kunnolla käyntiin tämän viikon lauantaina, kun Superpesismiehistö matkaa Kotkaan pelaamaan ensimmäistä harjoitusottelua. Vastaan asettuu Haminan Palloilijat.

Kyseinen ottelu aloittaa Tahkon hallipelikauden. Seuraavaan neljään viikkoon mahtuu neljä ottelua, joista kaksi jälkimmäistä ovat Halli-SM alkulohkoa.

Hyvinkään Tahkon pelinjohtaja Pasi Kokkonen näkee pelit tärkeänä osana talvikautta ja joukkue tähtää jälleen lopputurnaukseen:

“Kaikilla melkoisen odottava fiilis, kun nyt kolme kuukautta ollaan kovaa treenattu kesää kohti.  Hallipelit on hyvää vaihtelua ja ne keskeyttää tätä pitkää talvikautta. Nyt päästään sitten toteuttamaan niitä asioita, mitä ollaan jo harjoiteltu.”

“Tavoite on tottakai päästä Kuortaneelle lopputurnaukseen. Kuitenkin isommassa kaavassa mennään koko ajan kesää ja sinne asetettuja tavoitteita kohti. Tiettyjä juttuja lähdetään hakemaan ja ollaan sitten viisaampia hallipelien jälkeen.”

“On itselle myös ensimmäiset miesten pelit pelinjohtajana ja tottakai nousee myös pieniä kysymysmerkkejä. Kiva päästä itsellekin mittaamaan missä mennään ja minkälaisia asioita pitää sitten painottaa omassa tekemisessä.”

Harjoitusotteluissa kokeillaan eri kokoonpanoja ja nähdään joukkueen pelillistä tasoa:

“Se on kiva, kun meillä on terve kilpailutilanne useammasta pelipaikasta. Se on näkynyt myös hyvänä tekemisenä treeneissä. Kaikki pääsee kokeilemaan nyt Haminaa vastaan lauantaina ja seuraavana viikonloppuna Imatralla.”

“Sen jälkeen ensimmäiseen Halli-SM -peliin katsotaan ketkä pelaa ja millä paikoilla. Vaikeaa on vielä kommentoida pelillistä tasoa, mutta se nähdään, kun päästään pelaamaan.”

Tahkon miehistön terveystilanne on kunnossa:

“Joukkueen terveystilanne on erinomainen. Täytyy antaa tunnustusta fysiikkavalmentaja Markku Kytölälle, joka on tehnyt loistavaa työtä joukkueen kanssa. Lisäksi kiitokset myös edeltäjä Pasi Niemelälle, koska joukkue selvisi kuitenkin raskaasta kaudesta ehjänä ja päästiin hyvistä lähtökohdista aloittamaan. Joitain pieniä juttuja tietenkin on, mutta sanotaan näin, että 26. päivä koko joukkue on varmasti pelikunnossa.”

 

Tammi- Helmikuun otteluohjelma:

Harjoitusottelut:

La 18.1. Tahko vs. Haminan Palloilijat @Kotka, Ruonalan urheiluhalli

Su 26.1. IPV vs Tahko @Imatra, Aviasport Areena

Halli-SM alkulohko:

La 1.2. Tahko vs. Manse PP @Tampere, Messu- ja urheilukeskus, klo 18:00

La 8.2. KPL vs. Tahko @Tampere, Messu- ja urheilukeskus, klo 18:00

 

Halli-SM 2020 otteluohjelma kokonaisuudessaan täältä.

2020-01-16T16:39:02+03:00 16.1.2020|Miehet Superpesis, Uutiset|