Leidien ilotulitemyynti Willassa ja K-Raudassa!

 

Tahkon naisten superpesisjoukkueen vuosi huipentuu tuttuun tapaan joulunvälipäiville ajoittuvaan ilotulitemyyntiin.

Jo yli kymmenen vuoden ajan Rakettikeiun kanssa yhteistyössä toteutettu ilotulitemyynti avaa ovensa perjantaiaamuna, 27.12. tutulla paikalla, Hyvinkään K-Raudan tiloissa. Tänä vuonna kaupungin keskustassa vaeltava rakettikansa voi kuitenkin suunnata tuliteostoksille myös kauppakeskus Willaan, Intersport Hyvinkään yhteyteen pystytettävään uutuusmyyntipisteeseen. Molemmat myyntipisteet palvelevat rautaisella ammattitaidolla perjantaista aina uudenvuodenaattoiltaan asti.

!! Seura-alennus Tahkon jäsen- tai pelaajakorttia näyttämällä !!

Uuden myyntipisteen lisäksi myös rakettivalikoimasta löytyy mielenkiintoisia uutuuksia. Rakettikeiu tuo ensimmäisenä maailmassa markkinoille ekologisuus edellä suunnitellut raketit, joiden muoviset kärjet on korvattu täysin biohajoavilla materiaaleilla. Vastuullisuus onkin tämän vuoden sana niin ilmastopolitiikassa kuin rakettikaupoillakin. Valikoimiin tekee paluun myös vanha klassikko, kissanpieru, patamuotoisena. Padoissa valikoima on kohdillaan tänäkin vuonna, eikä Keiun laadustaan tunnettu jättipatavalikoima jätä tänäkään vuonna ketään kylmäksi.

Käy tutustumassa Rakettikeiun tämän vuoden mainoslehteen ennakkoon täältä:

https://rakettikeiu.com/wp-content/uploads/2019/12/Rakettikeiu-2019.pdf

Tervetuloa rakettiostoksille K-Rautaan ja kauppakeskus Willaan! Palvelemme teitä yli kymmenen vuoden kokemuksella ja aina hymy huulilla torstaista uudenvuodeaattoon klo 18 asti. Muistathan hyödyntää myös Tahkon jäsenkorttia näyttämällä saatavan Tahko-alennuksen!

 

2019-12-25T20:05:06+03:00 25.12.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|