Tahkon Leidit 2020

Tahkon Leidien Superpesisjoukkue on saanut viimeisen silauksensa ja kesän 2020 joukkue on valmis. Joukkueen runko on säilynyt edellisvuosilta tiiviisti kasassa ja mukaan on lisätty mielenkiintoisia nimiä niin pelaaja- kuin valmennuspuolellekin.

 

Tahkon Leidit 2020 henkii edelleen vahvasti paikallisuutta, kun aiemmilta vuosilta tutut joukkueen kaikki seitsemän hyvinkääläistä runkopelaajaa jatkavat uraansa kasvattajaseurassaan. Tärkeät jatkosopimukset kirjoittivat myös huippukotiuttajajokeri Pauliina Harinen sekä lautasen ääressä maan kärkikastiin lukeutuva Anni Heikkilä. Myös edelliskaudella Hyvinkäällä pelanneet linjapelaajat Essi Ritola ja Iida Tossavainen jatkavat keltapaidoissa. Seinäjoelta Hyvinkäälle Leidejä vahvistamaan siirtyivät moninkertainen itälänsipelaaja Laura Kerola sekä huippunopea Netta Rummukainen. Nuorista lupauksista superpesissopimukset allekirjoittivat Tahkon omat kasvatit Ellinoora Peltonen ja Senja Kaarikivi sekä Tahkossa B-tyttöjä viime kaudella pelannut Emma Heikkilä.

 

“Kauden 2020 joukkuetta kootessa tärkeimpänä ohjaavana tekijänä oli se, että meillä Hyvinkäällä on kasassa sellainen joukkue, jolla on yhdenmukainen tavoite ja joka tekee yhdessä töitä sen eteen. Ensi kaudella jokaisen pelaajan tulee haluta olla parempi pesäpalloilija kuin edellisellä kaudella.

 

Joukkuetta rakennettaessa oli otettava huomioon myös tulevaisuusaspekti. Halusimme kiinnittää sopimuksilla erittäin potentiaaliset nuoret pelaajamme, jotka tulevat ensi kaudella aidosti haastamaan kokeneempaa kaartiamme pelipaikoista Superpesiksessä. ” Kari Käyhkö, Hyvinkään Tahko RY:n puheenjohtaja

 

Valmennuspuolella hyvinkääläistä jatkumoa edustaa Antti Yli-Saunamäki, joka aloittaa kolmannen kautensa Leidien laikoissa. Joukkueen uutena fysiikkavalmentajana aloittaa Pohjanmaalla kannuksensa ansainnut Jyrki Puska. Uusina kasvoina joukkueen taustalla nähdään myös fysioterapeutti Antero Puisto sekä urheiluravitsemusasiantuntija Laura Manner. Joukkueen psyykkisestä valmennuksesta huolehtii alkavallakin kaudella Kim Forsblom.

 

“Vuoden 2020 Tahkon Leidit on entistä sisäpelivoimaisempi joukkue. Uudet pelaajat ovat selkeitä täsmävahvistuksia niihin rooleihin, joihin tarvitsimme vahvistusta. Samalla joukkueen rakenne on selkeämpi kuin aiemmin.

 

Talvikauden painopisteenä on sisäpelitaidon ja voiman monipuolistaminen. Tähän ei ole oikoteitä. Tulemme pelaamaan paljon otteluita hallikaudella, jotta pelimme on valmista heti toukokuussa kun kausi alkaa. Joukkueen taustatiimiltä saamme paljon uusia hyviä näkökulmia harjoitteluun, jotta kehitys jatkuu entisestään. Mutta ennen kaikkea koko tämä prosessi jatkuu vanhan työn päälle. ” Antti Yli-Saunamäki

 

Joukkue on jo aloittanut harjoittelun tähtäimenään ensi kauden kovat koitokset! Kauden ensimmäiset viralliset ottelunsa Tahkon Leidit pelaa HalliSM-alkuturnauksessa Imatralla lauantaina 29.2. jossa joukkue kohtaa Lappeenrannan Pesä Ysit sekä Manse PP:n.

 

“Odottavaisin mielin tässä edetään kohti vuoden vaihteen jälkeen alkavaa kilpailukautta. Vaikka joukkue ei ole vielä virallista tavoitettaan asettanut on sanomattakin selvää, että tavoitteet asetetaan viime kauden kuudetta sijaa korkeammalle” Kari Käyhkö

 

 

Sopimuspelaajat:

Harinen Pauliina

Heikkilä Anni

Heikkilä Emma

Jokivalli Ira

Jokivalli Petra

Kaarikivi Senja

Kerola Laura

Peltonen Ellinoora

Ritola Essi

Rummukainen Netta

Siilin Titta

Tossavainen Iida

Tuomi Anni

Vahvelainen Lotta

Vahvelainen Oona

 

Valmennus:

Antti Yli-Saunamäki, pelinjohto

Jyrki Puska, fysiikkavalmentaja

Antero Puisto, fysioterapeutti

Kim Forsblom, psyykkinen valmentaja

Laura Manner, urheiluravitsemusasiantuntija

2019-11-14T09:09:15+03:00 14.11.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|