Leidien valmennus- ja taustatiimi vahvistuu!

Tahkon Leidien valmennus- ja taustatiimi vahvistuu tulevalle kaudelle useammalla alansa huippuosaajalla. Kahden jatkosopimuksen lisäksi joukkueen taustalla tullaan näkemään joukko mielenkiintoisia nimiä.

 

Viuhkan varressa Leidejä luotsaa kolmatta kautta Antti Yli-Saunamäki. Intohimoisen pesismiehen johdolla joukkue on vahvistunut kahdessa vuodessa nousijajoukkueesta aina sarjan kärkinelikon haastajaksi . Viime kaudella Hyvinkäällä päästiin maistelemaan jo pudotuspelejä joukkueen toisella Superpesiskaudella.

 

Jyrki Puska aloittaa Leidien uutena fysiikkavalmentajana

Avukseen valmennukseen ja taustatiimiin Yli-Saunamäki saa kovan tason ammattilaisia. Leidien fysiikkavalmennuksesta vastaa tulevalla kaudella Pohjanmaalta Hyvinkäälle siirtynyt Jyrki Puska. Pikajuoksutaustan valmentajana omaava Jyrki ottaa hoitaakseen hyvinkääläisten nopeus- ja voimaharjoittelun. Hän on aiemmin toiminut pesäpallon fysiikkavalmennuksen parissa mm. Seinäjoella ja Lapualla.

 

Jyrkin ohella uutena kasvona Leidien organisaatiossa nähdään joukkueen fysioterapeuttina aloittava Antero Puisto. Puistolla on kokemusta usean eri lajin saralta. Hän on toiminut aiemmin fysioterapeuttina mm. Turun Interin Veikkausliigajoukkueessa sekä Riihimäen Cocksissa.

 

Urheilijan kokonaisvaltaisen valmennuksen Hyvinkäällä täydentää joukkueen uusi urheiluravitsemusasiantuntija Laura Manner. Urallaan lukuisien huippu-urheilijoiden ravitsemuksesta vastannut Laura toimii tällä hetkellä Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian (URHEA) urheiluravitsemusasiantuntijana sekä asiantuntijatehtävissä Suomen Olympiakomitean kanssa.

 

Kim Forsblom jatkaa Leidien valmennuksessa (Kuva: Jouni Valkeeniemi)

Tuttuna äänenä Leidien kopissa kuullaan tulevalla kaudella myös sertifioitua psyykkistä valmentajaa Kim Forsblomia. Toista kauttaan joukkueen kanssa aloittava Kim omaa laajan tuntemuksen naisurheilusta niin ringeten kuin jääkiekonkin puolelta. Pesäpallotietoutta vuoden verran aitiopaikalla ahmineen riihimäkeläisen ”mentalistin” vastuualueena on yksilö- ja joukkuetason psyykkinen valmennus sekä tavoitteen asettelun jäsentely.

 

Joukkueeseen kartoitetaan vielä toista lajivalmentajaa ja kakkospelinjohtajaa Yli-Saunamäen aisapariksi. Pelaajiston kokoaminen on loppusuoralla. Tahkon Leidien joukkue julkaistaan lähiaikoina.

 

 

2019-10-01T18:51:30+03:00 1.10.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|