Kauden 2020 uudet Tahkolaiset julki!

Torstai-iltana Hotelli Sveitsissä pidetyssä tiedotustilaisuudessa Tahko julkisti kauden 2020 joukkueen uudet hankinnat. Tilaisuudessa käytiin läpi myös Tahko Pesis Oy:n tulevaisuuden kuvaa.

Pasi Kokkonen Tahkon viuhkan varteen

Tahkon pelinjohto ja valmennus uusiutuu ensi kaudelle. Pasi Kokkonen ottaa pelinjohdon haltuun. Pitkän pelaajauran omaava Kokkonen tekee paluun Superpesikseen nyt pelinjohtajana. Kokemusta viuhkasta häneltä löytyy junnupesiksen puolelta, mutta nyt on taas aika palata huippupesiksen pariin:

” Vaikka ei kokemusta ole miesten peleistä, niin uskon, että minulla on paljon annettavaa pelinjohtajana. Tuli kumminkin kierrettyä monta seuraa pelaajauralla. — Pelataan rohkeaa peliä ja onnistumisien kautta. ” – Pasi Kokkonen

2. Pelinjohtajan roolin ottaa Juuso Kerola, joka tekee myös Superpesisdebyytin ensi kesänä. Kerola on ollut Tahkon A-poikien valmentajana ja 2. pelinjohtajana viime kausina, jolloin myös menestystä on tullut mitalien muodossa.

” Päästään laadukkaalla ryhmällä treenaamaan, joten uskon, että jätkien kehityskäyrät ovat entisestään nousussa ”  -Juuso Kerola

Tahkon fysiikkavalmentajaksi tulee Markku Kytölä. Hänellä on vuosien kokemusta yleisurheiluvalmennuksesta ja tuo näin uutta näkökulmaa treenaamiseen. Tahkon valmennuksen täydentää Miika Rantatorikka, joka toimii lajivalmentajana. Lisäksi Olli Hartikainen liittyy mukaan lukkarivalmentajaksi.

 

Tahkolle kolme uutta pelaajaa

Jere Vikström saapuu kahden vuoden sopimuksella Tahkoon. Hän on loistava vahvistus keltapaidoille. Vikström tuo Tahkolle ulkopeliin monipuolisen pelaajan, sekä sisäpeliin paljon etenemisvoimaa.

” Mahtavaa päästä takaisin Tahkoon. Motivaatio on kova, kun tarjolla on isompaa roolia sisäpelissä vaihtajana” -Jere Vikström

Markus Tuikka saapuu Tahkoon vuoden pelaajasopimuksella. Tuikka on erinomainen täsmähankinta ulkokentälle etumieheksi. Tällä Kajaanin Pallokerhon kasvatilla on myös paljon pudotuspelikokemusta. Tuikka ei päässyt tiedotustilaisuuteen, mutta hänen kommentteja on luvassa tulevaisuudessa.

Tahkon kolmas hankinta on Kristian Malikine, joka on saanut pesisoppinsa Kouvolassa. 18-vuotias Malikine pelasi viime kaudella Koskenkorvalla Superia. Malikine kertoo vahvuuksiensa olevan ulkopelissä etukentällä. Hänet myös valittiin viime kesänä B-nuorten Itä-Länsi -otteluun.

”On ilo päästä mukaan tähän joukkueeseen. Pyrin saamaan paikan meidän yhdeksiköstä.” – Kristian Malikinen

 

Jatkosopimuksia sekä omia junnuja edustuksen mukaan

Lauri Vierimaa (1v) ja Jere Harjuvaara (2v) solmivat jatkosopimukset Tahkoon. Vierimaan ja Harjuvaaran jatkot tuovat rosteriin kaivattua syvyyttä.

Tahko nostaa myös omat kasvatit Joosua Rätön, Luukas Leväsen ja Kaapo Kalmarin joukkueen mukaan treenaamaan. Nämä nuoret haastajat tuovat kilpailua joukkueeseen ja samalla heistä lähdetään tekemään tulevaisuuden Tahko-tähtiä.

 

Voit katsoa tiedotustilaisuuden kokonaisuudessaan Tahkon Facebookista alla olevasta linkistä:

Kausi 2020 Tiedotustilaisuus

Julkaissut Hyvinkään Tahko – Superpesis Torstaina 26. syyskuuta 2019

2019-09-27T08:25:52+03:00 26.9.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|