Tahkon A-pojille SM-hopeaa

Keltapaitojen taistelu ei riittänyt, vaan Kiteen Pallo -90 vei ikäluokan toistaiseksi viimeisen mestaruuden voitoin 2-1 . 3.finaali 20.9.  Pihkalassa päättyi KiPa:n voittoon 0-2 (3-6, 2-4). Otteluraportin voi lukea liiton sivuilta.

Tahkon joukkueessa A-poikien finaalissa pelasivat: Matias Kauppinen, Patrik Vartama, Santtu Patova, Kalle-Tapio Huusko, Jere Harjuvaara, Leevi Lehto, Erik Lahti, Aleksanteri Haukka,  Luukas Levänen,  Miki Leppäniva, Jere Handolin ja Joosua Rättö. Hopeamitalit kauden ansioista saivat kaulaansa myös Nooa Hoikka, Henrik Ristolainen, Mika-Matti Heinonen ja Aatu Haukkamaa. Peliä johtivat monen kauden kokemuksella Mika Lehto ja Juuso Kerola.

A-pojat kiittävät tukijoitaan ja yleisöä kaudesta ja matkasta. Kohti uusia haasteita!

2019-09-21T21:06:58+03:00 21.9.2019|Juniorit, Uutiset|