A-poikien finaalisarja käynnistyy Pihkalassa tiistaina 17.9.

Alkulohkojensa ykköset Hyvinkää ja Kitee iskevät yhteen poikien superpesiksen finaalisarjassa, joka käynnistyy Tahkon kotikentällä huomenna tiistaina jo  klo 16.00. Finaalisarja pelataan ”paras kolmesta” -systeemillä, eli kirkkaimmat mitalit saa kaulaan kahdella voitolla. Toinen ottelu pelataan Kiteen Rantakentällä torstaina 19.9. ja mikäli sarja venyy kolmanteen peliin, ratkaiseva kohtaaminen on Pihkalassa heti perjantaina 20.9. Kaikkien pelien aloitusaika on klo 16.00.

Molemmat joukkueet etenivät pudotuspeleistä finaaleihin suorilla 2-0 -voitoilla. Kitee pudotti ensimmäisellä kierroksella Kouvolan, ja välierissä Kankaanpään. Hyvinkää puolestaan raivasi tieltään ensin Kempeleen ja sitten Vimpelin. Finaaleissa Tahkoa vastaan asettuu mielenkiintoinen yhdistelmä kolmen superpesisjoukkueen – Imatran, Kiteen ja Joensuun – juniori-ikäisiä, joista moni kuuluu myös miesten pääsarjan vakiokokoonpanoon. Tahkon runko on sen sijaan pelannut yhdessä menestyksekkäästi jo monta vuotta ja vahvistui entisestään tälle kaudelle lukkari Kalle-Tapio Huuskon myötä. Superpesiskokemusta löytyy myös isäntäjoukkueen riveistä.

Kumpi korjaa nimiinsä toistaiseksi viimeisen poikien superpesiksen mestaruuden? Tule paikan päälle Pihkalaan, kun taistelu alkaa klo 16.00. Loistavaa asiakaspalautetta saanut buffettimme palvelee tutusti ja peli on taatusti tunne-elämyksiä täynnä, kun hallitseva mestari Tahko käynnistää mestaruutensa puolustamisen. Pääsylippu 5 €, juniorit sisään seuran pelaajakortilla. Lämpimästi tervetuloa lehtereille!

2019-09-16T17:42:56+03:00 16.9.2019|Juniorit, Uutiset|