Netta Rummukainen Tahkoon!

Kuva: Pekka Tuominen

 

Tahkon Leidit on allekirjoittanut pelaajasopimuksen Netta Rummukaisen kanssa. Vuonna -96 syntynyt Rummukainen on alkujaan Viinijärven Urheilijoiden kasvatti. Uransa viidettä Superpesiskautta aloittava Netta on saanut kokea kansallispelimme kirjoa ympäri Suomen, sillä Superpesiskokemusta Netalta löytyy Viinijärven lisäksi myös Kajaanista ja Seinäjoelta. Helsingin yliopistossa opiskelevalle Rummukaiselle siirtyminen Tahkoon oli helppo päätös:

 

”Tahkon joukkue ja koko seura on kovasti menossa etenpäin. Täällä on kehitytty paljon kahden Superpesiksessä pelatun kauden aikana. Itsellä on todella odottavat fiilikset sitä kohtaan, että pääsee joukkueen kanssa harjoittelemaan. Viimeiset kolme vuotta olen harjoitelut itsekseni Helsingissä matkapelaajana. Kaipasin paljon kunnon viikkorytmiä harjoitteluun” Netta Rummukainen

 

Rummukainen tunnetaan sarjassa sisäpelissä erittäin nopeana etenijänä ja kovana lyöjänä. Kunnareitakin tuli kesän aikana lyötyä kiitettävä määrä, neljä kappaletta. Ulkopelissä Rummukaisen paikka löytyy takakentältä kopparin tontilta. Netta valittiin vuonna 2018 myös ensimmäistä kertaa urallaan naisten Itä Länteen.

 

”Vahvuuteni on ehdottomasti nopeus. Aion todellakin nauttia pelaamisesta täällä, mikä toivottavasti näkyy kesällä isoina tuuletuksina!”

2019-09-14T10:31:14+03:00 14.9.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|