Laura Kerola vahvistamaan Leidejä!

Tahkon Leidit vahvistuu todellisella huippupelaajalla, kun kolminkertainen Itä Länsi -edustaja Laura Kerola liittyy joukkueeseen tulevalle kaudelle. Ikaalisten Tarmon kasvatti on urallaan voittanut kaksi SM-kultaa Lapualla, kertaalleen hopeaa Porin Pesäkarhuissa sekä kahdesti pronssia samaisissa seuroissa. Edelliset kolme kautta ”Lare” on pelannut  Seinäjoella Jussittarien riveissä.

 

”Mahtavat fiilikset! Odotan innolla syksyä, että pääsee tänne harjoittelemaan joukkueen kanssa. Kokemus on itsellä se, miten voin joukkuetta auttaa parhaiten. Omasta mielestä omaan myös hyvän pelisilmän ja olen tasainen suorittaja. Kymmenen Superpesis-vuoden jälkeen tunnen sarjan ja pelaajat hyvin” Laura Kerola

 

Ulkopelissä Lauran paikka löytyy linjasta. Ulkona takalukijan paikalla viihtyvä Kerola tunnetaan sisäpelissä erityisesti 1-tilanteen spesialistina. Uralla kärkilyöntejä on kertynyt jo 797 ja tuotuja juoksuja 229 kappaletta.

 

”Saimme Laurasta Hyvinkäälle tärkeän palasen joukkueeseen. Laura auttaa kokemuksellaan ja pelin ymmärryksellään meitä ottamaan jälleen sen seuraavan stepin” Kari Käyhkö

 

Tulevan kauden joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa. Seuraa uutisia Tahkon sivuilta tai Leidien somekanavista!

 

2019-09-09T04:53:57+03:00 9.9.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|