Poikien Superpesiksessä alkaa välierät

A-poikien taistelu finaalipaikasta käynnistyy Pihkalassa 6.9.

Tahko eteni välieriin voittamalla suoraan kahdessa pelissä Kempeleen Kirin. Kotikentällä pelattu ensimmäinen peli oli tasainen ja päättyi isäntien hyväksi 2-0 (3-0, 5-4). Toinen kohtaaminen Kempeleessä sen sijaan oli enemmän Tahkon näytöstä  jaksolukemin 1-9 ja 0-7.

Välieräsarjassa Tahkoa vastaan asettuu Vimpelin Veto. Runkosarjassa Hyvinkää ja Vimpeli kohtasivat kahdesti ja molemmat ottelut päätyivät keltapaitojen hyväksi. Vimpelin sijoitus alkulohkossa oli kolmas, Hyvinkään ykkönen.

Pudotuspelivaiheessa runkosarjan saavutukset siirtyvät taka-alalle ja vain voittamalla lunastaa paikan jatkoon. Kovalyöntiseksi tiedetty Veto vs. Tahkon taitava ulkokenttä – tiedossa on tiukka kamppailu. Ottelu käynnistyy Pihkalassa perjantaina 6.9. klo 17.00 (huom aika!). Pääsylippu 5 €, superin kausikortit eivät ole voimassa. Omat juniorit pääsevät sisään pelaajakortilla.

Pihkalan pesiskesä on kaikkea muuta kuin ohi! Tule siis kannustamaan keltapaidat voittoon. Samalla voit nauttia maineikkaan buffettimme antimista ja tukea myös näin joukkueen matkaa kohti kauden huipennusta. Toinen välierä pelataan Vimpelissä tiistaina 10.9. ja mikäli paremmuuden selvittelyyn tarvitaan kolmas peli, kohtaaminen on Pihkalassa torstaina 12.9.

2019-09-04T10:09:19+03:00 4.9.2019|Juniorit, Uutiset|