Veteli kaatui – Tahkon B-pojat välieriin!

Tahkon B-pojat kaatoivat kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa Vetelin 1-0 (4-3, 5-5) 203 katsojan edessä kotikentällään. Ottelusarja oli erittäin tiukka ja Tahko osoitti upeaa venymistä ja taistelutahtoa tiukoissa paikoissa. Molemmat joukkueet ottivat voitot omilla kotikentillään, mutta Hyinkään kotietu piti, ja näin ollen joukkue jatkaa välieriin.

Sunnuntaisen ottelut tilastot näet täältä 

Välierissä Tahkoa vastaan asettuu niin ikään 2-1 voiton puolivälieräparistaan Tampereesta ottanut Kiteen Pallo -90. KiPa on pelannut hyvän nousujohteisen kauden, sillä joukkue oli alkulohko C:ssä vasta kolmas, mutta ylemmässä loppusarjassa lohko F:ssä nousi toiseksi ohittaen mm. Sotkamon ja Vetelin, jotka olivat molemmat omien alkulohkojensa ykköset.

Välierät alkavat jo keskiviikkona 4.9. klo 17.00 Pihkalassa. Toinen välieräottelu pelataan la 7.9. klo 15.00 Rantakentällä, ja tarvittaessa joukkueet kohtaavat vielä kerran Hyvinkäällä maanantaina 9.9. klo 16.30.

Tervetuloa keskiviikkona Pihkalaan kannattamaan Tahkon pojat voittoon!

2019-09-02T11:43:48+03:00 2.9.2019|Juniorit, Uutiset, Yleinen|