Tiedote: Iiro Haimi ei jatka Tahkon pelinjohtajana

Hyvinkään Tahkon ja Iiro Haimin tiet eroavat, kun Haimi ei jatka Tahkon pelinjohtajana. Haimi toimi pelinjohdossa viimeiset kaksi vuotta, joista viimeisimmällä hän johdatti hyvinkääläiset pudotuspeleihin ja lopulta sarjan viidenteen sijaan.

Iiro kommentoi asiaa seuraavasti:

” Haluan kiittää kaikkia mukana olleita näistä kausista mitä olin itse mukana. Tahko seurana ja organisaationa lähti käytännössä nollasta liikkeelle ja samalla sain itse hienon mahdollisuuden nousta pelinjohtajaksi Miesten Superpesikseen”

” Tämän kahden vuoden aikana otimme selkeitä steppejä ylöspäin monella osa-alueella, uusia vastuunkantajia löytyi molempina kausina ja varmasti Tahkon on tästä hyvä jatkaa nousua kohti mitalipelejä tulevaisuudessa.”

”Lähteminen itselle rakkaasta seurasta on toki haikeaa, mutta se yhteisöllisyyden tunne, mitä olen kokenut Tahkossa ei unohdu ikinä. Kiitos ja tsemppiä Tahkolle ja Tahkon matkassa mukana oleville. Kentillä nähdään!”

Hyvinkään Tahko kiittää Iiroa upeasta työstä pelinjohtajana!

2019-08-27T12:30:51+03:00 27.8.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|