Leideille toinen tappio puolivälieräsarjassa

Kirittäret kaatoi Tahkon Leidit toistamiseen naisten Superpesiksen puolivälieräsarjassa. Vieraat pelasivat vahvasti läpi koko pelin vieden molemmat jaksot selvästi nimiinsä.

 

Tahko aloitti ensimmäisellä sisävuorolla vastaavaan tapaan kuin edellisessä pelissä Jyväskylässä. Pauliina Hariselle saatiin kotiutuspaikka lyöntijärjestyksen peräpäästä kahdella palolla. Pale upotti vapaan lyöntinsä kopparien väliin ja Anni Tuomi toi johtojuoksun 1-0. Tästä eteenpäin vieraat ottivat pelin hallinnan. Palottoman ajon luotuaan joukkue löi tylysti palloa väliin ja karkasi nopeasti johtoon. Ensimmäisen jakson ratkasi viimeistään Camilla Kirsilän koppikumura, joka löysi tiensä aina Pihkalan nurmikolle asti 1+1 arvoisesti ja vei vieraat johtoon 1-6. Jyväskylä rallatteli lopulta jaksovoittoon 1-11.

 

”Viimeinen huolellisuus puuttui meiltä. Vaihtolyönteihin olisi ulkona pitänyt päästä paremmin kiinni tänään.” Anni Heikkilä

 

Toisella jaksolla Tahko terästi peliään ja taisteli hyvin kaksi vuoroparia. Emma Sallinen ja Mari Mantsinen veivät lyönneillään vieraat ensin 0-2-johtoon. Leidien Ira Jokivalli kavensi johton yhteen lyömällä pallon merkistä väliin. Toisessa vuoroparissa kotijoukkue jätti vieraat nollille, mutta jyväskyläläisten hyvin rullannut sisäpeli taiteili jaksolla lopulta 8 juoksua. Toinen jakso vieraille 1-8 ja katkon paikka välieräsarjassa lauantaina Jyväskylässä.

 

”Kyllä tämän ottelusarjan kuva on se, että jokainen uusi jakso on meille uusi mahdollisuus. Me taistellaan siinä sieraimet veden pinnan päällä jonkin aikaa ja vielä se ei ole kestänyt siinä, että pystyttäisiin vastustajaa horjuttamaan neljää vuoroparia. Tämän päivän esitys ei tietenkään tyydytä. Uusi mahdollisuus koittaa lauantaina.” Antti Yli-Saunamäki

 

Tahkon parhaana palkittiin lukkari Anni Heikkilä ja kakkospalkinnon pokkasi Pauliina Harinen. Pancho Villa Hyvinkään kotijoukkueen nälkäisimmän pelaajan tittelin nappas Iida Tossavainen.

 

Ottelusarja jatkuu lauantaina Pihkalassa. Ottelu alkaa klo 16.

 

Ottelun lehdistötilaisuus

 

2019-08-14T21:33:58+03:00 14.8.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|