Otteluennakot: Tahko suuntaa kolmeksi päiväksi Itä-Suomeen!

Tahkon miehet suuntaavat kolmen päivän pelireissulle Itä-Suomeen, kun runkosarjan kahdessa runkosarjan viimeisessä ottelussa vastaan asettuu Imatran Pallo-Veikot ja Kiteen Pallo.

Pelit ovat todella tärkeitä kaikille kolmelle joukkueelle. Tahko haluaa vakiinnuttaa paikkansa sarjataulukon viidennellä sijalla, jonka keltapaidat varmistaisivat kolmella pisteellä. Kitee ja Imatra taistelevat molemmat viimeisestä pudotuspelipaikasta, jossa tällä hetkelle on parhaiten kiinni Kitee, mutta Imatra hönkii takana vain yhden pisteen erolla.

Sunnuntain ottelussa Tahko kohtaa siis Imatran, joka on keltapaidoille tuttu vastustaja tältä kesältä. Joukkueet ovat kohdanneet kolme kertaa, joista kaksi on päätynyt Tahkon täyteen pistepottiin ja yksi Pallo-Veikkojen voittoon jatkoajalla. Imatran selkeimmät avainpelaajat ovat olleet hyvää kautta pelaava kärki Teemu Nurmio, etukentän kokenut konkari Sami Partanen sekä jokeripaidassa vakuuttavaa jälkeä tekevät Jere Dahlström ja Juuso Lattu.

Tiistain ottelussa Tahko suuntaa Rantakentälle Kiteen vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet tänä kestänä vasta kerran Pihkalassa, jolloin Tahko veti pidemmän korren. Kiteen avainpelaajina häärivät tutut nimet: taitava vaihtaja Topi Hurskainen, monipuolinen Ville Liukku sekä nuori Samu-Kalle Varonen.

Muutaman nihkeän ottelun jälkeen hyvinkääläiset löysivät taas hyvän peli-ilmeen, kun Alajärvi kaatui puhtaasti Pihkalassa. Saman ilmeen jatkuessa myös tänään Tahko lähtee ennakkosuosikkina molempiin otteluihin. Molemmat kentät ovat kuitenkin haastavia ja avaria vieraskenttiä, jossa virheille ei ole varaa. Ykköskärjen on pystyttävä peräkkäisiin onnistumisiin, jokerien onnistuttava omissa rooleissaan hyvin ja koko ulkopelipaketin pysyttävä tiiviinä sekä nopeatempoisena.

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Aleksanteri Haukka jatkaa sunnuntaina kopparin tontilla. Vastustajat antavat varmasti tänne painetta, mutta Haukka on osoittanut pystyvänsä pelaamaan todella varmaa ulkopeliä. Jatkuvatko hyvät otteet myös tänään? Nostaako profiiliaan myös sisäpelissä?

Juha Korhosella on mahdollisuus siirtyä kaikkien aikojen kärkilyöntitilaston ykkösnimeksi jo tänään sunnuntaina. Tämä kuitenkin on vain hauskana lisäporkkanana Koren juoksujahdissa, jossa katseet suuntaavat pleijareihin. Haluaa varmasti lähteä pudotuspeleihin kahden hyvän pelin jälkeen. Montako juoksua onnistuu lyömään?

2019-08-11T13:32:52+03:00 11.8.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|