Otteluraportti: Hieno voitto Ankkureista!

Tahkon miehet pelasivat runkosarjan viimeisen kotiottelun tänään Pihkalassa Alajärven Ankkureita vastaan. Pirteällä ilmeellä esiintyneet hyvinkääläiset taistelivat täydet kolme pistettä itselleen jaksoin 2-0 (8-7, 3-2).

Tahko sai loistavan alun otteluun, kun ensiksi Juha Korhonen kotiutti saumapuhkaisulla Riku Hokkasen. Heti tämän jälkeen Kalle-Tapio Huusko kiitti vastuusta kahdella juoksulla, tuojina Patrik Vartama ja Teemu Nikkanen. Toisessa vuoroparissa Tahkon pirteä lyöntipeli jatkui ja onnistumisia saatiin laajalta rintamalta. Neljä juoksua syntyi Korhosen, Huuskon, Roni Wahlin ja Santtu Patovan mailoista. Alajärvi lähti kolmanteen vuoropariin 8-1 tilanteesta ja takaa-ajo asemasta. Tämä ulkovuoro olikin käytännössä ottelun ainoa musta hetki Tahkolaisittain, kun Alajärvi onnistui puhkaisemaan kolmosrajan kahdesti ja seitsemän juoksun arvoisesti. Hyvinkääläisten henki ei kuitenkaan horjunut, sillä johtoasema säilyi. Tämä näkyi erityisesti Alajärven neljännen vuoroparin tasoittavalla, jossa Tahko teki kolme paloa taululle suorastaan kliinisellä ulkopelillä.

Toinen jakso pelattiin myös Tahkon hallinnassa, vaikka samanlaisia juoksujuhlia ei nähtykkään. Vieraiden Markus Hallasuo löi kaksi juoksua, yhden ensimmäisessä vuoroparissa ja yhden toisessa. Juha Korhosen vahtivuorolla tämä ei kuitenkaan ei edes riittänyt lopulta tasapeliin, sillä Kore onnistui kotiutuksissa kahdesti. Jakson ja lopulta koko ottelun voittojuoksun pääsi tuomaan Teemu Nikkanen harhaheiton turvin.

Kokonaisuudessaan Tahko pelasi todella pirteän ottelun, jossa hallinnan tunne säilyi käytännössä kokoajan hyvinkääläisillä. Tällä tuloksella ja ilmeellä onkin erittäin mukava lähteä laittamaan runkosarjaa pakettiin Itä-Suomen reissulle, jossa vastaan asettuu Imatra sekä Kitee.

I-palkinto: Riku Hokkanen

II-palkinto: Juha Korhonen

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33856

Ottelun lehdistötilaisuus: https://www.youtube.com/watch?v=d1eD5DpFm44

2019-08-08T22:53:55+03:00 8.8.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|