Otteluennakko: Tärkeät pisteet jaossa Seinäjoella!

Tahkon miesten pelit jatkuvat huomenna Seinäjoella, kun keltapaidat matkaavat JymyJussien vieraaksi. Lähtökohdat otteluun ovat erittäin jännittävät, sillä Tahko on sarjataulukossa sijalla 4. ja Seinäjoki sijalla 5., ainoastaan kaksi pistettä hyvinkääläisiä perässä. Ottelun voittaja vahvistaa asemiaan taistelussa runkosarjan viidennestä sijasta.

Joukkueen ovat edellisen kerran kohdanneet toukokuun loppupuolella Pihkalassa. Tällöin täydet kolme pistettä jäi Hyvinkäälle. Seinäjoen alkukausi oli kuitenkin todella hankala ja joukkue on tällä hetkellä aivan erilaisessa vireessä. Joukkueen selkeästi vaarallisin pelaaja on lyöjätilaston ykkösnimi Jukka-Pekka Vainionpää, joka pystyy lähestulkoon yksin ratkaisemaan otteluita. Ratkaisuhetkillä Vainionpäälle antaa tukea erityisesti kokenut Henri Puputti. Sisäpelin tilastojen valossa myös Ville Viita on pelannut mainion runkosarjan.

Ottelun ratkaisupaikat tullaan jälleen näkemään ulkopelissä, jossa teema on hyvinkin selkeä: Vainionpäälle ja Puputille lyöntivuoroille mahdollisimman paljon paloja/vähän ”ruokaa” eteen, niin hyvinkääläiset ovat vahvoilla. Seinäjoen stadionilla erityisesti kopparien rooli tulee olemaan tärkeä, sillä virheen sattuessa pallo menee takakentältä todella pitkälle.

Oman hauskan lisänsä otteluun tuo myös kamppailu lyöjätilaston voitosta. Tahkon Juha Korhonen on tällä hetkellä 10 lyötyä Vainionpäätä perässä, mutta Tahkolla on edessään yksi ottelu Seinäjokea enemmän.

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Juha Korhonen janoaa varmasti Vainionpään päihittämistä. Molemmat ovat joukkueiden selkeimmät ykköskotiuttajat. Kumpi on kuumempi Pohjanmaan tiistai-illassa?

Patrik Vartama on pelannut loistavan runkosarjan, mutta ollut suuren rasituksen kohteena. Nyt alkaa olla se aika, kun kauden tärkeimmät pelit alkavat ja MVP-titteliä olisi tarjolla!

2019-08-06T12:03:19+03:00 6.8.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|