A-POIKIEN PUDOTUSPELIT KÄYNTIIN 9.8.

A-POIKIEN PUDOTUSPELIT KÄYNTIIN PIHKALASSA 9.8.

Mestaruutta puolustava Tahko selvitti tiensä pudotuspeleihin lohkovoittajana ja säilyttää koko sarjan parhaana joukkueena kotietunsa pudotuspelien loppuun saakka. Kuluva kausi on historiallinen, sillä A-poikien ikäluokka lakkautetaan tämän kauden jälkeen ainakin toistaiseksi. Kenellekään ei liene yllätys, että Tahkon tavoitteena on uusia mestaruus ja tuoda ”poika” jälleen Pihkalaan.

Pudotuspelit käynnistyvät puolivälierissä Pihkalassa tulevana perjantaina klo 18. Sarjajärjestelmä toi Hyvinkään vastustajaksi Kempeleen Kirin, jonka sijoitus naapurilohkossa oli neljäs.  Pudotuspelit pelataan ”paras kolmesta” -systeemillä eli ovi välieriin avautuu kahdella voitolla. Toinen osaottelu pelataan Kempeleessä ma 26.8. ja jos ratkaisua joudutaan hakemaan kolmannesta pelistä, se on Pihkalassa syyskuun alkupäivinä. Mikäli Tahkon matka jatkuu välieriin, vastustaja tulee pv-eräsarjan Oulu/Vimpeli voittajasta.

Tahko kutsuu kannattajansa sankoin joukoin lehtereille! Runkosarjasta poiketen pudotuspeleissä on pääsymaksu 5 € kaikilta täysi-ikäisiltä. Pääsylipputulot käytetään pudotuspelien vierasmatkojen kuluihin. Tahkon superpesiksen kausikortit eivät ole voimassa A-poikien peleissä. Omat juniorit pääsevät sisään seuran pelaajakortilla.

Tervetuloa nauttimaan pudotuspelien huumasta ja runsaan buffettimme antimista! Millaisen kokoonpanon keltapaitojen pelinjohtokaksikko Mika Lehto & Juuso Kerola asettaa Kempeleen Kiriä vastaan? Tämä nähdään perjantaina 9.8. klo 18 Pihkalan pesisstadionilla.

 

2019-08-06T19:30:51+03:00 6.8.2019|Juniorit, Uutiset, Yleinen|