Otteluraportti: Kaksi pistettä Savosta!

Tahkon miesten elokuu sai hyvän alun, kun tappioputki onnistuttiin katkaisemaan Pohjois-Savossa Siilinjärven Pesiksen vieraana. Tällä kertaa kaksi pistettä matkasi Hyvinkäälle jaksoin 0-1 (1-3, 2-2).

Tahko sai loistavan startin otteluun, kun Juha Korhonen löi heti ensimmäisessä vuoroparissa kaksi yksittäistä juoksua, toisen välilyönnillä ja toisen kakkossaumasta. Siilinjärvi onnistui kaventamaan yhdellä juoksulla kolmannella lyöntivuorollaan, mutta tämän jälkeen jälleen Korhonen onnistui kotiutuksessaan, joka oli SiiPelle liikaa. Vaikka lyötyjen määrä jäi suhteellisen vähäiseksi ensimmäisellä jaksolla, niin keltapaidat hallitsivat ottelua läpi jakson vahvalla ja tasaisella ulkopelillään.

Toisella jaksolla Siilinjärvi sai pelin otteeseensa, kun Tahko lahjoitti savolaisille kaksi juoksua kakkospesälle suunnatun polttoheiton päädyttyä ”Mantun monttuun”. Ensimmäisen jakson hallinnan tunne oli ajoittain vaakalaudalla, kun kentällemeno tökki sekä vaihtolyönnit suuntasivat liian useasti kopiksi. Toisen jakson kolmannessa vuoroparissa Roni Wahl onnistui kuitenkin taitavalla näpyllä kaventamaan tilanteeksi 2-1, juoksun tuojana Aleksanteri Haukka. Neljännen tasoittavalle Tahko lähti selkä seinää vasten. Keltapaidat saivat rakennettua ajolähdön Juha Korhoselle, joka löi jakson tasoitusjuoksun hermopallolla polttolinjaan. Hyvinkääläiset pääsivät vielä yrittämään yhden lisäpisteen arvoista juoksua, mutta siitä onnistumatta. Joka tapauksessa tärkeät kaksi pistettä Tahkolle!

Vaikka tässä pelissä ei tyylipisteistä ollut tietoakaan, niin Tahkon ulkopeli oli lähestulkoon läpi ottelun rautaa. Teemu Nikkanen teki vakuuttavan paluun takakentälle, Aku Kettunen pelasi linjassa loisto-ottelun, sekä Riku Hokkanen toimi jälleen tärkeänä kakkospuolen lukkona!

I-palkinto: Juha Korhonen

II-palkinto: Riku Hokkanen

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/ottelu2.py?data=30-1-1&id=33815

2019-08-02T12:28:04+03:00 2.8.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|