Otteluennakko: Elokuu käyntiin Pohjois-Savossa!

Tahkon miesten elokuun pelit starttaavat heti tänään, kun bussi suuntaa kohti Siilinjärveä. Ottelu on molemmille tärkeä, sillä SiiPe tarvitsee pisteitä välttääkseen karsintasarjan ja hyvinkääläiset tarvitsevat pisteitä vahvistaakseen pudotuspeliasemiaan.

Numeroiden valossa Siilinjärven avainpelaajia ovat olleet lyöjäjokeri Kimmo Lukkari, Vainikaisen veljekset Simo ja Samu, sekä vaihtaja Antti Rinnevuori. Tahko pääsee otteluun terveellä miehistöllä ja Teemu Nikkanen palaa myös koppariksi sekä numeroksi 4.

Perinteikkäällä Mantun kentällä ulkopelin täytyy erityisesti pystyä puolustamaan kakkospuolen läpilyönnit pois, sillä pallon joutuessa ”Mantun monttuun” kunnari on käytännössä varma. Toisaalta kentän kolmospuolelta läpilyönneillä ei lähtökohtaisesti saa yhden pesävälin vaihtoa enempää, joten on mielenkiintoista nähdä kuinka paljon joukkueet tulevat ulkopeliä pelaamaan.

Seuraa erityisesti näitä Tahkon pelaajia:

Teemu Nikkanen palaa tänään numerolle sekä takakentän hidalgoksi. Jyrkkä valli kolmospuolella saattaa hieman rajoittaa Metun lyöntivalikoimaa pois. Halkaiseeko kentän tänään?

Santtu Patovan rooli kolmospolttajana on tänään haastava. Kolmospuolen vallin takia voi olla kovassa houkutuksessa täyttämään kolmossaumaa monissa tilanteissa. Pystyykö ottamaan Siilinjärven sisäpelin otteeseensa velmuilla sijoittumisvalinnoilla?

2019-08-01T10:40:59+03:00 1.8.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|