TIEDOTE: IIRO HAIMI TOISTAISEKSI SIVUSSA PELINJOHDOSTA

Hyvinkään Tahkon peliä on johtanut viimeisessä kahdessa ottelussa Mika Lehto. Hän on paikannut päävalmentajaa Iiro Haimia. Iiro on kärsinyt selkävaivoista, jotka on lopulta johtaneet leikkaushoitoon. Selässä on leikkaushoitoa vaativa murtuma. Vaivat ovat menneet tilanteeseen, jossa leikkausta ei voida enää pitkittää.

Mika ottaa toistaiseksi pelinjohdon komentoon ja Haimin tilannetta tarkkaillaan tulevina viikkoina. Iiro Haimi kommentoi seuraavasti:

”Lehto hoitaa hommat toistaiseksi ja katsotaan leikkauksen jälkeen, mikä on minun osalta tilanne loppukauden suhteen. Seurajohto tekee sitten lopulliset päätökset, kunhan saadaan tietoa, onko minulla mahdollisuutta päästä enää tällä kaudella mukaan.”

Haimi luottaa Lehtoon ja korostaa muiden vastuuta:

”Uskon, että Mikki hoitaa homman varmasti niin hyvin kuin se tässä tilanteessa on mahdollista. Toivon, että muu valmennustiimi auttaa häntä mahdollisimman paljon yhdessä pelaajien kanssa. Kaikkien on nyt kannettava yhdessä vastuu siitä, että Mikki pääsee mahdollisimman hyvin sisään joukkueen pelitapoihin, ja sitä kautta hän pystyy paremmin johtamaan joukkuetta.”

Hyvinkään Tahko toivottaa Iirolle tsemppiä leikkaukseen ja pikaista paranemista!

2019-07-31T12:35:28+03:00 31.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|