Otteluennakko: Heinäkuu huipentuu Pihkalassa!

Heinäkuun viimeisessä ottelussa hyvinkääläistä pesisväkeä hemmotella oikein toden teolla, kun Pihkalaan saapuu vieraaksi Sotkamon Jymy. Kello 18:00 alkavaa ottelua isännöi Hyvinkään Seurakunta. Tervetuloa kannustamaan Tahko voittoon!

Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on jo lähes kolme kuukautta, jolloin Sotkamo oli vahvempi Töölön Telia 5G – areenalla. Hyvässä vireessä pelannut Sotkamo on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 2. (57 pistettä) ja Tahko sijalla 5. (40 pistettä). Tilastojen valossa Sotkamon avainpelaajiin ovat kuuluneet lyöjäjokerit Roope Korhonen sekä Lauri Rönkkö. Lisäksi vahvaa vaihtolyönti-/etenemispeliä ovat esittäneet Joni Rytkönen sekä Niko Korhonen. Tästä nelikosta on helppo rakentaa myös taisteluparit huomiseen otteluun: R. Korhonen & Rönkkö vs. Juha Korhonen & Teemu Nikkanen sekä Rytkönen & N. Korhonen vs. Riku Hokkanen & Patrik Vartama. Joukkueiden lyöjätykit pystyvät varmasti lyömään voittoon tarvittavat juoksut, joten katseet kääntyvätkin jälkimmäisiin taistelupareihin.

Ottelun ratkaisuhetket tullaan siis todennäköisesti näkemään vaihtolyöntipelin laadukkuudessa sekä niiden laadukkaassa torjumisessa. Tahkon on myös pystyttävä jatkamaan röyhkeää lyöntipeliä kentän laidoille, jotta Sotkamon ulkokenttää saadaan horjutettua.

Seuraa näitä Tahkon pelaajia:

Teemu Rouhiaisen peli on ollut ollut heinäkuussa hieman ailahtelevaa. Parhaimmillaan yksi Suomen parhaista kentällemenijöistä ja sitä itseluottamusta tarvitaan myös huomenna. Tärkeässä roolissa Tahkon takakentällä ja teki näyttäviä hakuja eilen Kouvolassa.

Santtu Patova saattaa olla Tahkon linjassa paineistuksen kohteena ja joutuu tekemään paljon töitä läpi ottelun. Räpylän kestäessä sisäpelikin varmasti kulkee. Nähdäänkö huomenna Santun ensimmäisen Superpesiskunnari?

2019-07-29T16:37:54+03:00 29.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|