Mynämäki Pihkalaan keskiviikkona

Tahkon Leidit kohtaa Mynämäen Vesattaret viimeistä kertaa runkosarjassa tällä kaudella. Tahko on varmistanut jo playoff-paikkansa ja on sarjassa tällä hetkellä seitsemäntenä, pisteen perässä yhden ottelun enemmän pelannutta Rauman Feraa. Mynämäki taistelee vielä yhdeksännestä sijasta, jolla se välttäisi joutumisen karsintapeleihin.

 

Tahkon joukkueessa erityisesti ykköskotiuttajat Pauliina Harinen ja Essi Ritola ovat viime peleissä olleet hyvässä lyönnissä paukuttaen joukkueelleen useampia juoksuja yhteen otteluun. Viimeksi Mynämäellä kapteeni Ritolan mailasta nähtiin yksi kunnari ja kolme tavallista juoksua. Pauliina puolestaan puhkoi edellisessä ottelussa Kirittärien kentästä tehot 1+3.

 

Hyvinkääläiset ovat vieneet nimiinsä kaikki joukkueiden väliset kohtaamiset kuluneen kesän aikana. Leidien ja Vesattarien ottelut ovat silti olleet tasaisia kahden ottelun mentyä aina supervuoropariin tai kotiutuslyöntikisaan asti. Mynämäki on osoittanut viime peleissä olevansa vaarallinen joukkue opittuaan sarjan vaatimuksia, voittaen esimerkiksi hallitsevalta mestarilta, Kirittäriltä, jakson kotonaan Hanakat Areenalla. Mynämäen avainpelaaja ulkopelissä on korkeaa tolppaa kotipesässä tarjoileva lukkari Mari-Ann Lehtinen sekä jokeripaitaa kantava vaihtajavirtuoosi Maria Kitola.

Kuinka käy keskiviikkona? Tule paikan päälle kannustamaan Leidit voittoon!

Fazer Mylly lahjoittaa ottelussa 150:lle ensimmäiselle katsojalle Fazer Alku -muropaketit.

Liput portilta 10e/5e.

2019-07-29T22:57:14+03:00 29.7.2019|Naiset Superpesis, Uutiset, Yleinen|