Otteluraportti: Kouvolasta kirvelevä tappio

Tahkon miehet matkasivat tänään Kouvolan Pallonlyöjien vieraaksi. Todella helteisessä säässä pelattu ottelu päättyi lopulta Kouvolan voittoon jaksoin 1-0 (8-7. 8-8).

Tahko aloitti ottelun vahvasti, kun Juha Korhonen pakotti Kouvolan linjan virheeseen ja Riku Hokkanen pääsi tuomaan juoksun. Heti perään Santtu Patova hassutti Kouvolan linjaa uudestaan ja KT Huuskolla oli helppo työ tuoda keltapaitojen toinen juoksu. Sitten peliö pelattiinkin tovi Pallonlyöjien tahdissa ja lopulta kolmanteen vuoropariin mentiin tilanteesta 7-2. Kolmannessa vuoroparissa Tahko pystyi kuitenkin kaventamaan kahdella juoksulla, kun Korhonen ja Roni Wahl onnistuivat molemmat kertaalleen. Keltapaidat lähtivät neljänteen vuoropariin tilanteesta 8-4, jolloin joukkue jälleen näytti sisunsa. Huusko, Teemu Nikkanen ja Lauri Vierimaa löivät juoksut mieheen, mutta tämä ensimmäisen jakson loppukiri jäi lopulta vain yhden juoksun vajaaksi.

Toisen jakson alku meni täysin Kouvolan hallinnassa. Hyvinkääläiset saivat avattua juoksutilin vasta kolmannen vuoroparin tasoittavalle, kun Riku Hokkasen kunnari tyhjään kenttään selkeästi sytytti joukkueen sisäpeliä. Korhonen onnistui lyömään Hokkasen heti kotipesän turvaan, jonka jälkeen Roni Wahl löi pallon kolmospuolelta läpi kahden juoksun arvoisesti. Viimeiseen vuoropariin lähdettiin tasatilanteessa 4-4. Kouvola pelasi väkevän sisävuoron lyöden neljä juoksua, mutta Tahkon vastaus ei ollut yhtään heikompi. Juha Korhonen halkaisi kentän ajolähdössä, tuloksena 1+3, pajatso tyhjäksi ja peli tasoihin. Lopulta tämäkin nousu jäi kirvelevästi vajaaksi ja peliä ei onnistuttu pakottamaan jatkoajalle.

Erityismaininnan ansaitsee ensimmäistä kertaa Superpesiksessä peliä johtanut Mika Lehto, joka suoriutui tehtävässään hienosti!

Ottelun tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-1-0&id=33793

Tahko pelaa seuraavan kerran tiistaina 30.7, kun Hyvinkäälle saapuu Sotkamon Jymy. Tervetuloa Pihkalaan!

2019-07-28T22:27:19+03:00 28.7.2019|Miehet Superpesis, Uutiset|